Dying Light: Bad Blood PC, PS4, XBOXONE

12 fős battle royale a Dying Light játékmenetével megspékelve.
1680805615

Ingyenes a Dying Light: Enhanced Edition az Epic Games Store-ban

Az igéreteknek megfelelően mától egészen április 13-ig ingyen hozzájuthatunk a Dying Light: Enhanced Editionhöz az Epicnél. Ha még nem próbáltad a nyitott világú zombis parkour-őrületet, itt az alkalom!
1645799432

Társasjátékot kap a Dying Light

A Techland és a Frostpunk társasjátékát is készítő Glass Cannon Unplugged partneri megállapodást kötött, aminek értelmében a lengyel stúdió játéka, a Dying Light is saját társast kap majd valamikor.
1580220000

Ingyenes a Bad Blood a Dying Light játékosainak

A Dying Light battle royale-mellékága - bár ügyesen csavart a jól ismert formulán - nem tudott kitörni a mezőnyből, és így az Early Access-státuszból sem. A fejlesztők most ingyen odaadják a játékot a Dying Light-tulajoknak.
1551610800

Kisebb leépítés lesz a Dying Light fejlesztőjénél

Folytatódik a stúdióknál és kiadóknál nemrég beindult leépítési hullám. Ezúttal a lengyel Techland csapata erősítette meg, hogy az év végéig felszámolja a disztribúciós és kiadói részlegét.
1536904841

Elérhető PC-re a Dying Light: Bad Blood

A Dying Light battle royale-mellékága elstartolt a Steam Early Access kínálatában. Itt tizenkét játékost dobnak a zombikkal teli városba, akiknek fegyvereket kell keresniük, ki kell iktatniuk a többieket, és persze az élőholtakat is.