Megjelenési dátumot kapott a Super Bomberman R 2

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A játék tele lesz tartalommal, az előrendelés pedig már elérhető, amihez trailert is készített a Konami. Sajnos szeptemberig még várni kell a robbantgatásra.

Még tavaly nyáron jelentették be a Super Bomberman R 2-t az akkori Nintendo Directen, azonban csak most kapott megjelenési dátumot. Az előrendelői trailer alapján hamisítatlan Bomberman-hangulatban és tengernyi tartalomban lesz majd részünk.

A klasszikus játékmód mellett lesz Grand Prix, ahol ékkövekkel és az ellenfél kiütésével szerezhetünk pontokat, egy 64 fős battle royale, és egy új, Castle nevű mód is, ahol a támadóknak be kell jutniuk az ellenfél bázisára, és meg kell szereznie az összes kincsesládát a győzelemhez. A védőknek persze ezt kell megakadályozniuk, és ha csak egy láda is megússza a támadást, a győzelem az övék lesz.

A játék szeptember 12-én fog megjelenni dobozos formában, míg szeptember 13-tól lesz elérhető a digitális boltokban, és 49,99 euróba fog kerülni. Ami pedig a platformokat illeti, a Super Bomberman R 2 PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re is megjelenik.

2.
2.
nemrobotvagyok
#1:
Igen az biztos! rajzolt irányba kellett volna továbbfejleszteni.Akár úgy mint a Cuphead.Uh na az öröm lenne. Igazából sokminden másnak is jól állna.
Szerettem ezt a játékot.Még a könyvtárba jártam annak idején számítógépezni és ott tudtam játszani Bombermant.

Ezek a játékmódok is jók.A Castle már tetszik .
1.
1.
GAMEROD
Bomberman is tipikusan olyan játék aminek a 2D grafika állna jól továbbra is nem ez a giccshalmaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...