Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

  • Írta: szlav
  • 2022. június 28.
  • Rendezvény
Link másolása
Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.

Mario és Rabbids, NieR, Persona, Monster Hunter és még sokan mások... nem volt eseménytelen a Nintendo Direct Mini adása! A műsor bebizonyította, hogy a közeljövőben is számos izgalmas újdonság érkezik a kiotóiak hibrid konzoljára, mi pedig a könnyebb átláthatóság kedvéért listába szedtük ezeket. Lássuk a bejelentéseket és friss látnivalókat!

Monster Hunter Rise: Sunbreak

Már csak kettőt kell aludnunk a Sunbreak megjelenéséig, így időszerű volt a launch trailer levetítése. A Monster Hunter Rise jókora expanzióját felvezető előzetes az átvezetőkből ollózott klipekkel és éles gameplay felvételekkel adott ízelítőt a csomagból, ráadásul a kedvcsináló végén betekintést nyerhettünk a játék jövőjét felvázoló roadmapbe is.

 

NieR: Automata - The End of YoRHa Edition

Október 6-án végre Nintendo Switchre is megérkezik a NieR: Automata, mégpedig a bővített, The End of YoRHa Edition csomagjában. A díjnyertes játék megkésett portja ráadásul néhány extra kosztümöt is hoz a kedvenc harci androidjainkhoz.

 

Lorelei and the Laser Eyes

A konzoljátékok piacán először Nintendo Switchre érkezik a 2023-ban megjelenő Lorelei and the Laser Eyes. Ha kedvelitek a csavaros puzzle-játékokat, és nem rettentek vissza a rejtélyes gyilkossági ügyektől sem, akkor mindenképp tartsátok rajta a (lézer)szemeteket ezen a játékon!

 

Super Bomberman R 2

Új Bomberman-játék érkezik Nintendo Switchre! A Super Bomberman R 2 egyik újdonsága az őrült Castle Mode, amelyben 15 robbanásra kész játékos száll szembe egyetlen várvédővel. A megjelenés valamikor jövőre várható.

 

Megaman Battle Network Legacy Collection

Összesen tíz, eredetileg Game Boy Advance-re kiadott Megaman-játékot tartogat a jövőre megjelenő switches kollekció. A jókora játékcsomag bónuszként egy hatalmas galériát és egy zenelejátszót is hoz magával.

 

Pac-Man World Re-Pac

Egy ütős remake-ben tér vissza a Pac-Man World! Az augusztus 26-án megjelenő felújított változat nagyszerű újrázása lehet az eredetileg 1999-ben kiadott 3D-s platformernek.

Blanc

Egy őz és egy farkaskölyök szívmelengető történetét meséli el a Blanc. A rendkívül ízléses vizuális stílussal tálaltkooperatív cím jövő februárban érkezik Nintendo Switchre.

 

Return to Monkey Island

Kiadós gameplay bemutatóval jelentkezett a Return to Monkey Island. A legendás kalandjátéksorozat hamarosan megkapja a legújabb epizódját, és szerencsére a Switch-tulajoknak sem kell lemondaniuk róla, sőt! A konzolosok közül elsőként a Nintendo-rajongók vághatnak bele a kalózkalandba.

 

Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Mario és a Ubisoft nyulai újra akcióba lendülnek! A legújabb gameplay bemutatónak hála közelebbről is szemügyre vehettük az imádnivaló kabalafigurák körökre osztott játékát, ráadásul hivatalos forrásból is megtudhattuk, hogy október 20-án esedékes a megjelenés.

 

Little Noah: Scion of Paradise

Ha megtetszett a Little Noah előzetese, akkor van egy jó hírünk! Az aprócska követőket és látványos mágiát csatába eresztő oldalnézetes akciójáték a mai naptól elérhető Nintendo Switchen.

 

Railgrade

Építsük meg álmaink vasútrendszerét a Railgrade-ben! Ha kedvelitek az egyre bonyolultabbá váló, komoly odafigyelést igénylő menedzsmentjátékokat, akkor idén augusztusban megfújhatjátok a kalauz sípját.

 

RPG Legend: The Legend of Wright

Egyszerűen imádnivaló az RPG Legend: The Legend of Wright rajzolt látványvilága! Augusztus 18-án végre átélhetjük a lapok közt élő hős történetét.

 

Sonic Frontiers

A Nintendo Direct Mini műsorán is megmutatta magát a Sonic Frontiers. A rövidke gameplay bemutató során a Starfall Islands tájait, a Cyberspace-t, na meg persze a ránk váró kihívásokat vehettük szemügyre közelebből. A szélsebes süni kalandja az idei év végén veszi kezdetét.

 

Disney Dreamlight Valley

Nintendo Switchen is játszható lesz a Disney animációs filmjeit egybevonó varázsvilág. A free-to-play üzleti modellel futó lifesim szeptember 6-án indítja a korai hozzáférést.

 

Live A Live

Július 22-én kel életre a Live A Live. Az 1994-es szerepjáték újrázása ráadásul ma egy három fejezetet felölelő demót is kap, így már előre belekóstolhatunk a korokat átívelő kalandba.

 

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom

Doraemon és barátai új életet kezdenek egy idilli új királyságban, egy szabad telek pedig titeket is vár! A Friends of the Great Kingdom még idén megjelenik Nintendo Switchre.

 

Minecraft Legends

Habár ezúttal sem volt túl hosszú a Minecraft legújabb spinoffját bemutató kedvcsináló, a rövidke klipek alapján mégis tisztábban láthatjuk, hogy hogyan is fest majd a kockavilág következő nagy kalandja. A jövőre megjelenő Minecraft Legends Nintendo Switchre is ellátogat.

 

Dragon Quest Treasures

Újra megmutatta magát a Dragon Quest következő vadhajtása. Draconia mágikus világában rengeteg kaland vár majd ránk, a jó hír pedig az, hogy még idén felfedezhetjük azt. A játék december 9-én jelenik meg.

 

Fire Emblem Warriors: Three Hopes, No Man's Sky, A Plague Tale: Requiem, Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions

A műsor következő szegmensében négy játékról láthattunk egy pörgős montázst. A Fire Emblem Warriors: Three Hopes már elérhető, a No Man's Sky pedig október 7-én érkezik Nintendo Switchre. A hibrid konzolon október 18-tól játszható lesz az A Plague Tale: Requiem felhőben streamelt verziója is, Captain Velvet Meteor azonban natív verzióban indul kalandra július 28-án.

Portal: Companion Collection

Végre Nintendo Switchre is megérkezett a Portal és a Portal 2! A Valve fantasztikus puzzle-játéka már a mai naptól tölthető a Nintendo eShopból.

 

Harvestella

Egy csodás életszimulátor-szerepjáték kombóval jelentkezett a Square Enix. A varázslatos lények és vidám szomszédok élete azonban nem egészen felhőtlen, hiszen a Quietus érkezésével az egész világot beborítja az elmúlás árnyéka. A Harvestella november 4-én jelenik meg Nintendo Switchen.

 

Persona 3+4+5

Nintendo Switchre is ellátogat az Atlus fantasztikus szerepjátéksorozata! A szériát a legújabb epizód, a Persona 5 Royal vezeti fel október 21-én, később azonban a Persona 4 Golden és a Persona 3 Portable is megkapja a maga átiratát.

Ezt tartogatta tehát a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. A teljes, vágatlan műsort itt nézhetitek vissza:

4.
4.
Kakaoo
Na menjenek a fa**omba, hogy még mindig semmi Metroid!!!!!
3.
3.
Norbiii
Miota varok egy uj Donkey Kongot, de hiaba. A Switches verzio ugye nem uj, mert ugyanaz van Wii U-ra.
2.
2.
szlav
#1: Abszolút igazad van, valami olyasmit akartam kihozni a dologból, hogy a Monkey Island 2 kap egyenes ágú folytatást, aztán ez a sutaság lett a végeredmény :D Javítva!
1.
1.
TrishtanAG
"A legendás kalandjátéksorozat közel harminc év után kapja meg a legújabb epizódját"

Az egy dolog, hogy Gilbert legszívesebben eltörölné a Monkey 3-at, a 4-et, meg a Telltale-féle részeket, de hírezőnek azért nem kellene :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...