Egyelőre nem fut 60 fps-sel a Redfall Xboxon

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 13.
  • Hír
Link másolása
Az Arkane Austin csapata megerősítette, hogy a közelgő játékuk nem fogja elérni a hőn áhított 60 fps-t Xbox Series X/S-en a premierkor, hiszen a Performance-mód csak valamikor később érkezik hozzá.

Egyelőre van mit optimalizálni még a Redfall Xbox Series X/S-verzióján, hiszen a megjelenéskor a játék 30 képkocka/másodperc sebességgel fut majd konzolokon. Xbox Series X esetében a felbontás 4K, míg Series S-en 1440p lesz.

Aggodalomra nincs ok, hiszen a Performance mód lehetővé teszi majd, hogy 60 fps-sel fusson a játék Xboxon, némi grafikai megkötések mellett, ám ez a mód csak egy premier utáni frissítésben élesedik majd. Aki a gyors tempójú akció híve, bizonyára örülni fog ennek az opciónak.

Az Arkane Austin csapata tehát igyekszik, csak egy kis türelmet kérnek mindenkitől. Mentségük mellett szóljon, hogy ez lesz a stúdió első sandbox címe.

4.
4.
Őrnagy
Ez a játék méltó ellenfele lesz a Halo Infinite - nek.
3.
3.
markoci555
belenézegettem egy videóba, nem látom, miért lenne erőigényesebb más játékoknál, így egy magyarázat marad: el lett ****va optimalizáció szempontjából, mint a gotham
2.
2.
norbi27
Egy ugribugri, tucat FPS shooter game-ben 30 fps lesz launch-ra. Ilyen grafikával. First party stúdiótól.
M$ at its best. Mindenki szaladjon Game Pass-t venni.
1.
1.
zoli12i
Na ezért megérte felvásárolni a Bethesdát...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...