Bétázik majd a The Day Before

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 19.
  • Hír
Link másolása
A Fntastic bejelentette, hogy a novemberben megjelenő túlélőjátékát minden érdeklődő kipróbálhatja egy bétateszt keretében, ráadásul a srácok azon vannak, hogy a The Day Before mihamarabb visszaköltözzön a Steamre.

A számos csúszást megélt The Day Before-ból lesz bétaverzió is, ezt maga a Fntastic illetékese jelentette be a játék Discord-csatornáján. Annak ellenére, hogy a játékot eltávolították a Steamről, a béta még a novemberi megjelenés előtt élesedik, és a csapat azon szorgoskodik, hogy a cím mihamarabb visszatérjen a Valve alkalmazásboltjába.

"Megértjük, hogy sokan közületek már nagyon várják a játék megjelenését, és szeretnénk megköszönni a a türelmeteket és a támogatásotokat a fejlesztési folyamat során. Keményen dolgozunk azon, hogy a játék megfeleljen a magas színvonalnak, de biztosak vagyunk benne, hogy megéri várni rá." - olvasható a nyilatkozatban.

Ahogy közeledünk a megjelenési dátumhoz, egy bétatesztet indítanak, ami értékes visszajelzést jelent a fejlesztőknek. A posztban letették a nagyesküt, hogy The Day Before november 10-én érkezik "további késés nélkül".

Az anyag kalandos életutat járt be eddig: eredetileg 2022 júniusában kellett volna megjelennie, majd 2023-ra halasztották, végül márciusról novemberre tolták el a premiert PC-n, PlayStation 5-on és Xbox Series X/S-en.

2.
2.
Kamukaze
Ha jól számolom, akkor az eredeti megjelenéstől kb másfél évet csúszott. Szerintem ezek előre tudták, hogy nem fog megjelenni Márciusban. Csak akkor lehetett volna aannyit mondani:Bocsi srácok, újra kellett kezdeni az egészet only next-genre. Ha meg másfél éves fejlesztés, akkor alig várom a starting bughalmazt.
1.
1.
markoci555
Van aki még hisz ennek a hazug bandának, miután hülyére vették az embereket? Akkora pofára esés és/vagy csúszás lesz ebből, hogy az hihetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...