Megjelent a Stray Blade, lássuk az utolsó kedvcsinálót!

  • Írta: szlav
  • 2023. április 23.
  • Videó
Link másolása
Acrea völgye nem ereszti azokat a kalandorokat, akik beteszik a lábukat az elátkozott földre. Itt az idő, hogy mi is megküzdjünk a szabadságunkért: ha szükséges, akkor tűzzel, vassal és mágiával.

A Point Blank Games enyhén soulslike-beütésű akció-szerepjátéka, a Stray Blade április 20-án megjelent PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Ha ti is velünk követtétek a játék fejlődését, akkor világosan láthatjátok, a mágiával és küzdelemmel teli kaland sokat változott az első bemutatói óta, ez azonban csak a javára vált.

A játékban az lesz a célunk, hogy elhagyjuk Acrea gyönyörű, de rengeteg veszélyt tartogató vidékét. Ehhez rengeteg ellenfélen és pár kemény bosson kell átverekedni magunkat - még szerencse, hogy a számtalan fegyver, személyre szabható felszerelés, a mágikus képesség, na meg persze hű társunk, Boji is segédkezet nyújt majd a feladatban.

1.
1.
markoci555
nem tudom ki csinálta nekik a videót, de a játékmenetes cuccok kb 30 fps alatt akadtak, főleg a szépen játszódó átvezetők miatt tűnik fel, és egy ilyen rajzosabb grafikánál szerintem bőven elvárható, hogy normálisan fusson a játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...