Stray Blade PC, PS5, XSX

Egy misztikus földön ragadva küzdünk meg újra és újra annak megannyi veszélyével.

Stray Blade teszt

Acrea elhagyatott és kincsekkel teli völgyei korábban már számos kalandor vesztét okozták, akiket egytől-egyig megbabonázott a könnyű meggazdagodás lehetősége, de eddig mindegyikük élete csúfos véget ért.

Megjelent a Stray Blade, lássuk az utolsó kedvcsinálót!

Acrea völgye nem ereszti azokat a kalandorokat, akik beteszik a lábukat az elátkozott földre. Itt az idő, hogy mi is megküzdjünk a szabadságunkért: ha szükséges, akkor tűzzel, vassal és mágiával.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten végre érkezik a Dead Island 2, de ha valakinek nem zsánere a belső nézetes zombi hentelés, az is talál magának játékot az e heti felhozatalban.

Sztorielőzetest kapott a Stray Blade

Acrea elfeledett tájain rengeteg veszély leselkedik ránk, arról nem is beszélve, hogy nem túl egyszerű elhagyni ezt a mágikus világot. A legújabb előzetes a Stray Blade történetébe enged némi betekintést.

GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.

Ezeket a címeket láthattuk a 505 Games bemutatóján

Idén először önálló műsort tartott a 505 Games is. A kiadóval dolgozó fejlesztőcsapatok három játékba engedtek mélyebb betekintést, de műsor végén megleptek minket egy váratlan új bejelentéssel is.

Stray Blade - traileren a harcrendszer

Szablyák, fejszék és egy mágikus jóbarát - egytől-egyig szükségünk lesz rájuk, ha fel szeretnénk fedezni Acrea világát. A Stray Blade legújabb előzetesében az akció-RPG harcrendszere kapta a főszerepet.

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.