A Plants vs. Zombies alkotójának új játékában vombat ürülékből építkezhetünk

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elsőre, sőt másodikra is abszurdnak tűnő játékot egy cuki puzzle platformer építős játék hibridnek szánják a készítők. Pontos megjelenési dátumot még nem kapott.

A világ tele van haszontalan tényekkel, ezek egyike, hogy a vombatok ürüléke szabályos kocka formájú. Hogy erre hogyan lehet egy játékot építeni? George Fan, a Plants vs. Zombies franchise atyja, és Andy Hull, a Spelunky készítője megmutatja.

A Hardhat Wombatban egy vombat építőmunkást irányítva kell vagy egy meghatározott tervrajz alapján felépítenünk valamit, vagy pedig egy akadálypályán kell átjutnunk, más esetekben pedig logikai puzzle feladatot kell megoldanunk. Ja, és természetesen mindezt a kocka formájú vombatürülékünkkel. Az egyes építőanyagokat úgy raktározhatjuk be, hogy meghatározott ennivalókat fogyasztunk el, ha kiürül a tartalékunk, újra ennünk kell.

A játék megjelenéséről egyelőre annyit tudni, hogy valamikor az idén esedékes, pillanatnyilag a PC-s verzió létezéséről tudni, Steamen már kívánságlistára is tehetjük.

2.
2.
Gaboo77
Itt a készítők legalább már az elején felvállaják, hogy egy szar játékot készítenek! :D
1.
1.
markoci555
tetszik, de lehet kicsit zavaró lesz, hogy állandóan megfordul hogy kakkantson egyet, kérdés mekkora a késleltetés... például amikor a levegőbe ugrik, mint valami mesében, egy helyben marad, amíg ki nem jön a cuccos és hasonlók

na meg a rágógumi, miért nem hátulról jön?
https://www.youtube.com/watch?v=aKn-SyL8DUk&t=7s
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...