Vérfagyasztó akcióval vár az Aliens: Dark Descent

  • Írta: szlav
  • 2023. április 27.
  • Videó
Link másolása
Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk az Aliens: Dark Descent összecsapásai alatt. A valósidejű taktikai játék egy teljesen új történetet mesél el az Alien-univerzumban.

Előrendelhetővé vált az Aliens: Dark Descent, ennek alkalmából pedig egy kiadós gameplay előzetest is kidobott Tindalos Interactive és a Focus Entertainment. Habár első ránézésre azt hihetnénk, hogy egy XCOM-szerű, körökre osztott taktikai játékról van szó, ez csak félig igaz. A csapatunk fejlesztése és igazgatása itt is rendkívül fontos szerepet játszik majd, a mozgás és akció azonban szünet nélkül, teljesen valós időben pörög majd.

Az Aliens: Dark Descent június 20-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

7.
7.
Sz0ty1
#6: Ha elcseszik, az lesz, hidd el!
6.
6.
Kamukaze
Hogyan lehet egy felülnézetes játék “vérfagyasztó”? Ezt a kifejezést àltalában a “félelmetes” szinjeként használják. Egy ilyen játék lehet véres, pörgős, darálós, nade vérfagyasztó?! ÁÁáá ugyan :)
4.
4.
hedzsooo
Eddig nekem is tetszik, az eddig latottak alapjan.
3.
3.
Perseus84
#1: Nekem meg pont ez miatt jön be. Nem az ész nélküli kattintgatás válik be hanem megfontolt, előre kitervelt taktika.
Nálam ez az év várományosa.
2.
2.
Shao Kahn
Ja, nem említettem hogy ps5-re kellett volna nekem.
1.
1.
Shao Kahn
Hát nem is tudom. Nagyon vágytam rá, azt hittem olyan akciójáték lesz, mint a Diablo 3 vagy a Warhammer Inquisitor Martyr. De most a trailer alapján nekem sokkal inkább stratégiai játéknak tűnik (sok menedzseléssel), mint akciójátéknak, és az előbbit rühellem. Szóval asszem inkább lemondok róla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...