Júliusban jön az élőszereplős Twisted Metal TV-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Két évvel az első infók után végre révbe ér a PlayStation agyament versenyjátékából forgatott TV-széria. Most már tudjuk, hogy a Twisted Metal premierje július végére várható.

A Sony először 2019-ben hintette el, hogy élőszereplős TV-sorozatot készítene a Twisted Metalból, ám hivatalosan csak 2021-ben kapott zöld utat a projekt. Azóta az amerikai Peacock streamingszolgáltató rendelte be a szériát, a showrunnere az a Michael Jonathan Smith lett, aki a Cobra Kaiért is felel. Smith ráadásul a forgatókönyvért is felel, a vázlatot ráadásul a Deadpool és a Zombieland írói, Rhett Reese és Paul Wernick rakták össze. Csupa illusztris név!

Will Arnett adja a Twisted Metal ikonikus bohócának arcát, de szerepel benne Stephanie Beatriz, Thomas Haden Church és Neve Campbell is.

A sztori egy motoros kívülálló történetét meséli el, a főszereplő Anthony Mackie lesz, aki azt a feladatot kapja, hogy egy jobb élet reményében leszállítson egy titokzatos csomagot a posztapokaliptikus pusztaságban.

A 10, félórás epizódból álló széria július 27-én indul, nem tudni még, hogy a nemzetközi forgalmazás mikor indul. Az első trailer ma várható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...