A Wo Long: Fallen Dynasty elérte az egymilliós eladási számot

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 30.
  • Toplista
Link másolása
A Koei Tecmo büszkén jelentette be, hogy a Wo Long: Fallen Dynasty a megjelenése óta átlépte az egymilliós eladási számot.

A Team Ninja által fejlesztett soulslike, fantasy kaland március 3-án jelent meg és máris elérte a több, mint egymilliós eladási számot. A Wo Long: Fallen Dynasty a hivatalos Twitter oldalán jelentette be a mérföldkövet, és azt is megosztotta a rajongókkal, hogy már több, mint 3,8 millió játékost ért el a játék. Ezekhez a számokhoz hozzáadták azokat a játékosokat is, akik az Xbox Game Pass előfizetésén keresztül próbálták ki a játékot. A Koei Tecmo az óriási szám megünneplésére egy elragadó képet tett közzé, amin három hihetetlenül imádnivaló Panda Shitieshou démon kerekedik. 

A kép mellé a kiadó megjegyzi, hogy a Team Ninja jelenleg is dolgozik a cím frissítésein, valamint nem kevesebb, mint három DLC-bővítményen. Ezekről egyelőre több információt még nem osztottak meg a nagyközönséggel. 

A Wo Long: Fallen Dynasty jelenleg is elérhető Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 konzolokra és PC-re. 

3.
3.
zoli12i
#2: Ne sértegesd Méhes uraságot!
Ő facen már egy celeb.
2.
2.
DamonSan
#1: Úgy hiányzott már a kommented, mint szar a szekrénybe...
1.
1.
crytek
Szobrot nekik az eladási szám közlése miatt!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...