Tűzijátékkal és ingyenes bővítéssel ünneplik az EVE Online 20. szülinapját

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 3.
  • Letöltés
Link másolása
Nem sok MMO mondhatja el magáról, hogy megéri a huszadik évfordulót, de az EVE Online egyike a keveseknek. A fejlesztők egy ingyenes kiegészítővel és elmaradhatatlan tűzijátékkal ünnepelnek.

Hihetetlen de igaz: az EVE Online 2003-ban startolt el és két évtizeden át a köztudatban tudott maradni, máig stabil játékosbázissal rendelkezik. A fejlesztő, a CCP Games pedig derekasan meg is ünnepli a huszadik évfordulót.

Kapunk egy vadonatúj, ingyenes kiegészítőt Viridian címmel, ez lesz az első a két jelentős DLC közül, amit idénre terveznek kiadni. Konkrétumok még nincsenek, bár a CCP annyit elárult, hogy "új eszközökre, testreszabási lehetőségekre és közösségi tartalmakra" számíthatnak az űrvállalatok tulajdonosai.

Habár az EVE Online történetének eddigi legnagyobb rablását hajtották végre nemrégiben, melynek sikere az elszenvedők figyelmetlenségén múlott, valószínűleg nem ez lesz az utolsó hasonló akció.

Május 6-án, a tényleges évforduló napján nagyszabású, kozmikus tűzijátékra számíthatnak az érdeklődők, és esélyük lesz rá, hogy a nevük belevésődjön a Worlds Within emlékműbe, ami egy valódi szobor Reykjavíkban, amit a játék tizedik évfordulója alkalmából emeltek Izlandon.

Még legalább 20 évet kívánunk a népszerű MMO-nak!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...