Rebootolhatják a Dead Risingot

  • Írta: szlav
  • 2023. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Lassan már hét éve, hogy utoljára láttuk a Dead Rising-szériát. A szóbeszéd szerint azonban a Capcom hamarosan újra előveheti a zombis őrületet, mégpedig egy komplett reboot formájában.

Jez Corden, a mindig jól értesült újságíró futószalagon szállította a pletykáit a minap. Azt már mi is megírtuk, hogy a jövőben a Silent Hill-, a Metal Gear- és a Castlevania-játékok is PlayStation-exkluzivitást élvezhetnek, az úriember azonban elhintett pár infómorzsát a Capcom régóta szunnyadó zombihentelős sorozatáról, a Dead Risingról is.

A szériát a Dead Rising 4 és annak közepes fogadtatása küldte a sírba még 2016-ban, a rajongók pedig azóta is várják a feltámadást. Nos, Corden állítása szerint valami már érkezik a láthatáron, arra pedig mérget vehetünk, hogy ez nem az a törölt ötödik rész lesz, melynek kiszivárgott felvételeit nálunk is láthattátok pár hónappal ezelőtt.

Az újságíró szerint ugyanis a Capcom egy teljes rebootot készül a kissé csapongó szériához. Azt egyelőre nem tudhatjuk, hogy ezt miként fog kinézni (visszatér Frank West?), illetve azt sem, hogy mikor kerülhet rá sor, akik azonban szeretik a Capcom zombis játékait - de nem csak a Resident Evilt -, azok okkal várhatják a japánból érkező bejelentéseket.

3.
3.
mdr88
#2: Na azt mondjuk én is megnézném... de gondolom többen vagyunk így ezzel.
2.
2.
crytek
Valamihez hozzá kell nyúlni resik lassan körbeérnek. Lost Planethez is hozzányúlhatnának
1.
1.
DamonSan
Egyik kedvenc játékom... Szomorú, hogy mit műveltek vele a 3. és 4. részre. Kész őrület és paródia lett.
Nagyon remélem, hogy ezt nem fogják elrontani és visszatérnek az első rész stílusához és komolyságához.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...