Nintendo: 2023-ban sem kell a Switch utódjára számítani

Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy 2023-ban sem várható Switch Pro vagy más jelentős hardverfrissítés.

A játékfejlesztő cég rajongóinak még egy kicsit türelmesnek kell lenniük, ugyanis a Nintendo legutóbbi eredménybeszámolója során megerősítette, hogy a következő hónapokban nem várható jelentősebb hardverfrissítés. Talán majd 2024-ben fény derül arra, hogy jelenleg min dolgozik a vállalat, de addig is a játékosoknak be kell érniük a Nintendo Switch lehetőségeivel. 

A játékosok már lassan három évre várják, hogy a Nintendo a piacra dobja a következő generációs konzolját, mivel a hardver idén ünnepelheti a megjelenésének hetedik évfordulóját. Az öregedést az eladási számok csökkenése is vészjóslóan jelzi: a vállalat nyilvánosságra hozta, hogy tavaly 18 millió darabot adott el a konzolból, ami közel 4,5 millióval kevesebb, mint a 2021-es adatok. 

Shuntaro Furukawa, a Nintendo elnöke úgy nyilatkozott a vállalat legutóbbi elszámolásában, hogy igyekeznek ezentúl olyan embereknek is Switch-et eladni, akik már rendelkeznek eggyel. Vagy esetleg minden embernek legyen egy, ne csak háztartásonként. Ez elég elrugaszkodott vállalkozás, azonban a friss Nintendo-videójátékok, mint például a Pokémon: Scarlet & Violet, vagy a héten debütáló The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom majd segítenek elérni a kijelölt célt.

60.
60.
crytek
#58: "Nyilvan ha ranezel barmire tudod rogton hogy milyen elmeny hasznalni"

Pontosan. Éppen ezért nekem elég nézni a játékokról videót ha van benne valami (bármi) ami egy gameben jó lehet az akkor be fog húzni és akarom tolni. Amiben nincs semmi ilyen azt pedig bottal sem.

Ha mindent ki kéne hozzá próbálnom akkor életbe nem vittem volna semmit végig mert mindig csak probálgatnék. Steamen wishlistemen 2,458 game van. Ezt mind kép vagy gameplay alapján tettem be hogy majd ha lesz bundleba vagy fillérekért beszerzem őket és végigviszem mert valami megfogott bennük.
59.
59.
Sophisticated Karen
#57: Nem tudom, hogy neked mi a bajod. En csak annyit irtam, hogy a szexet is ki kell probalni hogy igazan tudjad hogy mirol beszelsz (mas pelda is volt). Fogalmam nem volt, hogy egy olyannal beszelek aki nem probalta. Ha tarsadalom amugy hasznos tagja (tehat nem mas adojabol el), akkor legyen egy valid eletstilus.

A konyvekrol meg nem ertek egyet. Lehet hogy az elso fejezet egy konyvben a hatteret ismerteti az olvasoval, nem minden konyv harry potter hogy rogton akcioval nyisson. Sokan ezt unalmasnak tartjak, mivel a kontextus mint koncepcio nem fontos szamukra, ami tobbek kozott a gyenge magolos magyar oktatasnak is a velejaroja. Tudod ekkor volt a La Rochelle utkozet, de az hogy pontosan mi tortent es miert az mar nem tanitjak meg, es ezaltal amit te tudasnak belyegzel, az szamomra maximum tartalomjegyzek. Te vizualis tartalom jegyzekeket melyet marketinges idiotak keszitettek futsz at, es dontod el hogy ez most pontosan milyen tartalom.

A jatekok jelenlegi helyzeterol se ertek teljesen egyet. Igen AAA jatekok melyeket tipikusan a Sony/ms csinal (uncharted, god of war, halo) nem annyira ambiciozusak mint a 90s evekben egy System shock vagy egy starcraft a PC, de konzolon ez mindig is igy volt (a 3D tranziciot kiveve, melyet szinten a Nintendo hajtotta vegre a legjobban a Sony (MGS), Sega, Nintendo harmasbol) de azert az utobbi evekben a jatekok hossza es minosege sokat fejlodott elore. Vege a 3-10 oras akciokaland jatekoknak quick time eventekkel es 100 szazalekkig scriptelt onmagat jatszo softwarekkel es inkabb a valtozatos 20 orat kozelitik ma mar meg. Nyivan nem az Ubi tomegjatekairol beszelek. Az eros indie, meg remakekkel meg szinte minden 90s evekbeli igenyt ki lehet elegiteni. Raadasul a recycled cucc az sokszor opcionalis (lasd Elden ring). A jatekipar ma sokkal jobb helyen van mint 10-15 eve, es tobbnyire jo fele fejlodik. Iden meg aztan tenyleg nem panaszkodhatnak azok akik tenyleg szeretik a jatekokat: sok jo uj cim, folytatas es remake. Igen lehet hogy a Diablo 4 vagy a Baldurs gate 3 vagy a starfield nem fog jol sikerulni, de kicsi az eselye hogy mind harom rossz lenne.
58.
58.
Sophisticated Karen
#56: Mivel a 10 oldalas szoszeneteket olvastad el, lehet hogy pont a konyv lenyege maradt ki es a te velemenyed a konyvel kapcsolatban teljesen irrevelans (mivel nem olvastad). De neked hiaba magyarazom, a te szelekcio metodusod szamomra igenytelen es egyugyu es a hozzaallasod elegge primitiv. Azt irni valamirol, hogy nem tudok rola eleget hogy velemenyt nyilvanitsak, is egy valid valasz. Nyilvan ha ranezel barmire tudod rogton hogy milyen elmeny hasznalni... Persze.

A Zelda jelenleg a legjobb software ami van a jelenlegi konzol kinalatban a switchen, a PS5n, Series Xn, vagy gamer PCn szerintem. Ha tudsz jobbat ajanlani, itt a lehetoseg. Mivel en nem warezolok (meg valoszinuleg meg nincs is fent a Dolphinon az uj Zelda), igy bizony a Nintendo hibrid konzoljan kell hogy jatszak mely nem sokara minden idok legsikeresebb konzolja lesz. Soha nem mondtam azt hogy technikailag szebb a kep, csak azt hogy muveszileg a nintendo jatekok igenyesek, es jol neznek ki (a tevemen van rendes upscale 8kra).

Az Orbanos agymenesedrol meg inkabb ne szoljak semmit. Az ellenzek ma, hozzad hasonlo hozzaallassal, dolgok utananezese, a teljesseg vagy a precizitas igenye nelkul probal politizalni. Sok sikerre eddig ez a "majd osszedobunk valamit" politika eddig nem vezetett. Azt hogy ez jo e vagy nem, azt nem itt fogom megitelni.
57.
57.
DragonBleacPiece
#54: Játékok 99%-át le lehet szűrni egy 15 perces youtube videó alapján hogy igénytelen-e vagy jól sikerült, nem kell hozzá kipróbálni se, egy olyan 23-24 életév után már van annyi értelme egy átlag embernek hogy leszűrje magának. A maradék 1% alkotás meg obszkúr gamek amikre rá se néz az illető, de addig ajánlják ismerősök amíg kipróbálja (vagy itt az oldalon ajánlják). Egy szar filmet se kell végigülni hogy tudjam szar, pl a legutóbbi pókember filmbe pár helyen beletekertem és tudtam is hogy ezt nem nézem végig mert értelmetlen fárasztó melodráma, újrahasznosított ,,bossokkal". Könyv első pár oldalt elolvasod, ha pocsék a fogalmazásmód hiába tetszik a sztori ami a hátlapon tömörítve le van írva, nem olvasod végig hogy a 433. oldalon a (te esetedben) szexjelenetet élvezhesd. Az én meglátásom szerint az a mostani mentalitás hogy minden szar játék agyon van dícsérve pusztán azért, ha hiányoznak belőle idegesítő elemek a még szarabb gamekből.. és csak ezért van piedesztálra emelve. Pl ,,itt az újabb copy paste XYZ game, de nincs benne mikrotranzakció mint a másik hasonló ABC gamben, 10/10" vagy ,,300 óra tartalomnyi fetch quest? Ez ám megéri az árát! 10/10" Tisztelet a kivételnek persze, vannak király gamek mint pl a zelda folytatás. :D
56.
56.
crytek
#54: "A film, a könyv és főleg a játékok (mely interaktív) úgy vannak mint műfaj felépítve hogy bizony át kell őket élni (legalább valamennyire) hogy egy olyan véleményt tudjál formálni amelynek van bármilyen értéke"

Hát nem ,nagyon de nagyon nem :)
Eleve ha van egy ezer oldalas bármi amiből én elolvasom pl a röviditett 10 oldalas verziót és az egy ótvar akkor felőlem az az 1000 eredeti könyves oldal NEKED maga lehet a megtestesült istenség nekem az bizony akkor is ótvar lesz.
Nos játékok esetében a gameplay trailerek ezek a 10 oldalas szösszenetek... ha nincs ami megfogna magával rántana onnan bárki bármit mantrázhat nekem rám nézve nincs jelentősége.

"Tudod a mekis hamburger is másként fest a reklámon" Tudod a szar hasonlat is hasonlat ,de hát ugye itt a bökkenő hogy szar. Nevetséges vagy. Ez olyan mint amikor digitális warezról van szó és a félkegyelműek a kocsi lopáshoz hasonlítják.. na kb ennyire jó a példád semennyire.

"de azt hogy ezt miért egy Nintendo cikk alatt teszed és olyan emberekkel akikkel a minőségi tudásod hiányában" Nintendóról miért beszélnék más cikkek alatt? Ittál te ma eleget? Minőségi tudás lol... egyetlen minőségi tudásom van hogy képről gameplayről tudom nekem mi tetszik és mi nem.

"legjobb játékokat próbálom játszani a legjobb verzióban, a legmagasabb fpsben, a legújabb technológiával" Ej jóember akkor ezzel a 6 éve is elavult géppel kicsit mellélőttél..

"soha nem szarozok le játékokat melyeket legalább nem próbáltam egy pár órán keresztül. Ha nem érdekel akkor meg még cikkeket se olvasók róla és főleg nem a komment szekcióban osztom az észt olyanoknak akik sokkal többet tudnak az adott témában"

Orbánt utálják , vajon mi lenne ha nem tipornák rommá gyakorlatilag megalázva őt a felszolálosokkal az eu parlamentben? Azt hinni magáról hogy ő az eu császára és tök jó amit csinál.... Ami szar az szar (gyengébbek kedvéért nekem nem tetszik) le kell írni. Az hogy ez belegázol más kis lelkébe hát sajnos ez egy kegyetlen világ nem csak az ajnározásból áll.

55.
55.
north
#54: Ne erőlködj, a gyerek úgy is köti a Mancs őrjáratot a karóhoz. Mellette az érveid labdába sem rúghatnak, hisz csukott szemmel platinázza a peppa malacot. Viccet félretéve ez egy meddő vita, Ha ő a gamerscore-ra hegyezi a ceruzát hát hajrá, egészségére. Neked bejön a Nintendo, neki nem. Most az, hogy mi alapján hozza meg a döntését tök felesleges vitatni, ízlés kérdése. Úgy látja a dolgokat ahogy akarja, ahogy te is. Annak semmi értelme hogy húzzátok egymás agyát :D Az élet túl rövid ahhoz, hogy egymás hülyeségein fennakadjunk. Na tessék szépen menni dolgozni, vagy játszani. :)
54.
54.
Sophisticated Karen
#53: Te a legalapvetőbb koncepciókat se érted. Annak az elvárása hogy valaki úgy mondjon véleményt hogy tudja miről beszél nem a saját ízlésének a ráerőltetése. A film, a könyv és főleg a játékok (mely interaktív) úgy vannak mint műfaj felépítve hogy bizony át kell őket élni (legalább valamennyire) hogy egy olyan véleményt tudjál formálni amelynek van bármilyen értéke. A filmről se a wikipedia plot részéről vagy trailerből tudod hogy jó film e hanem mert megnézted. Ha nem, akkor egy erről szóló diszkurzusban nem vagy egyenrangú partner, és nem a véleményed mássága miatt, hanem mert a véleményed rövid felületes benyomások és mások véleménye alapján van formálva. Ergo, amiről te beszélsz az nem ízlés mivel nem "izleltél" meg semmit. Tudod a mekis hamburger is másként fest a reklámon.

Igen, meg mondhatod a magadét jogilag ma ezt nem büntetik, de azt hogy ezt miért egy Nintendo cikk alatt teszed és olyan emberekkel akikkel a minőségi tudásod hiányában (ebben a konkrét témában) nem tudsz vetekszeni azt itt senki se érti. Én értem hogy számodra, aki gamerscoreral méri az élvezetét azt hiszi hogy egy vélemény az egy vélemény, de az itt lévő irományod alapján is látszik hogy nem így van. Én leszarom a gamerscoret és a legjobb játékokat próbálom játszani a legjobb verzióban, a legmagasabb fpsben, a legújabb technológiával, a legjobb tévén. Engem a minőség érdekel és a minőségi vélemény. Nem minden minőségi ajánlat jött be nekem (pl Street fighter vagy Sonic nekem sose tetszett), de mivel kipróbáltam a játékokat, látom hogy valakinek miért tetszik és pontosan el tudom mondani hogy nekem melyik része nem fekszik. Cserében soha nem szarozok le játékokat melyeket legalább nem próbáltam egy pár órán keresztül. Ha nem érdekel akkor meg még cikkeket se olvasók róla és főleg nem a komment szekcióban osztom az észt olyanoknak akik sokkal többet tudnak az adott témában.

Szóval maradj a box alatt és tanuld meg hogy bár a Trabant is autó, nem ér pont annyit mint egy Tesla. Van egy minőségi faktor, melyet te mint koncepciót úgy tűnik nem tudsz értelmezni.
53.
53.
crytek
#52: Nem nem olyan szinten mozog. Mert azok csak feltételeznek egy nem létező dolgot amit nem mellesleg elég régóta kb minden cáfol.

Izlés ember.. te erőlteted a tiedet rám és lám neked meg nem tetszik az hogy nekem nem minden a fostos mário meg a többik.
52.
52.
Sophisticated Karen
#49: Amit te vélemény nyilvánításként írsz le az kb olyan szinten mozog mint a lapos föld elmélet... Igen ma már ne vágják ki a nyelved ha hülyeséget beszélsz. A tények levezetése deduktív módon meg nem hazugság, még akkor sem ha neked nem tetszik. Te olyan vagy mint akik a kanapén próbálják a foci vébét a szájukkal megnyerni. Csak aztán rájönnek, hogy nem csak ők de Magyarország sincs a vébén, a bankszámla se olyan mint egy focistáé, a Ferrari meg jó esetben egy 10 éves Skoda.
51.
51.
crytek
#50: Az még nincs game passba,de remélem bekerül majd. Most a Besiege pörög..

"Aztán ha meg sok a változtatás valamiben, akkor meg az lenne hogy “ez mé’ folytatás”. Hagyjuk is…." Sose mondtam ilyet folytatásra hogy ez mér folytatás. A nevemben kérlek ne beszélj inkább már megmondtam mert csak a hazugság meg a feltételezés meg a hülyeség megy
50.
50.
delphijos
#36: “ Mint írtam én a trailerben semmi extrát nem láttam amiről beszéltél nekem szemlátomást egy zelda btw dlc”

Te tényleg egy paródia vagy bakker. DLC, mi ? Egy tonna új mechanika került bele, és hatalmas map. Mi lenne a “forradalmi” ? Ha focijátékot csináltak volna belőle ? Aztán ha meg sok a változtatás valamiben, akkor meg az lenne hogy “ez mé’ folytatás”. Hagyjuk is…. Menjél Pepa Pig 2-őt tolni, a pontokért…
49.
49.
crytek
#48: A vélemény nyilvánítás nem trollkodás.
A mai világban ahol minden eleme fent van egy játéknak a neten videók leírások formájában olyat te nekem ne hazudj hogy semmit nem tudok a játékról.
Szóval ja, ha csak a hülyeségedet tudod nyomni fejezzük is be.
48.
48.
Sophisticated Karen
#47: Én hasonlatként hoztam fel a dugást, nyilván a te nem túl megszokott életstílusod ismerete nélkül, többek között más hasonlatokkal. Nem tudtam a te különleges hozzáállásoldról, de sok mindent megmagyaráz. Mivel számodra minden átlagos még az is amiről semmit se tudsz, a diszkurzust veled befejeztem, aztán nyugodtan trollkodjad a Nintendo kommentszekciokat. Szerencsére a metacritic hozni fogja az eladásokat és az én örömömre valószínűleg további jó Zeldakat fognak fejleszteni. Sok szerencsét a továbbiakban.
47.
47.
crytek
#46: Semmit nem várok el hogy bármit támogass. Te mantráztad mekkora forradalmi lett. Én meg csak kérdeztem tőled hogy mi lett szerinted az. Ez nem elvásárás egy kérdés. Írhattad volna "ha nem veszed észre neked nem mindegy paraszt"

"witcher 3t, Dark Soulst, Bioshock (a system shockkal szemben) vagy a half-lifet"

Ezeken nincs mit nyögni mivel számomra átlagos címek egytől egyik semmi kiemelkedő dologgal (dark soults kiveszem mert ezekben béne vagyok az első "500 méter" után nem igen jutottam)

"A "magas" fizetesedre meg mint mondtam senki se kivancsi, itt senki nem allitotta hogy nem tudnad megvenni a switchet meg ujonnan se." DE pontosan hogy de. Ugy állítanak be azért nem játszok switchen mert drága. Kb mint az általad felhozott dugás nem azért nem dugok mert nincs dákom hanem mert nem érdekel a dolog. Elég a recska nekem.. Ez van..Nos én a két zelda nélkül is megvagyok..Bármikor megtehetném hogy veszem a switchet és megveszem a két zeldát de ennyire nem mozgat a dolog..
46.
46.
Sophisticated Karen
#45: Azert mert veled ellentetben, en tenyleg az osszes multiplatformon mozgok. Es a jatekok 3dse valtozassa ota egy folytatas se fejlodott annyit elore mint ez (es ott is a Nintendo volt az elen a Metroid Primeal meg az Ocarina of Timeal pl a Resident evil 4 mellett). Ha te azt allitod hogy amit leirtam nem forradalmi, anelkul hogy jatszottal volna, akkor legalabb a sajat tezisedet tamogassad valami konkret peldaval, hogy mi az ami ennyit fejlodott szamodra az utobbi 10-20 evben. Pl. legalabb a witcher 3t, Dark Soulst, Bioshock (a system shockkal szemben) vagy a half-lifet nyogjed be vagy esetleg VR, Wii motion. Nyilvan 4ds jatekok nem fognak jonni.

Es pont az hogy nem valami fejlodott valamennyit, hanem nagyon sok fejlodott elore nagyon sokat, a sok PS, Xbox exkluzivval meg Ubi gyarszalaggal ellentetben. Hidd el, en imadom a a Last of Ust (sok fanboyjal ellentetben inkabb a part 2t), Demon's Soulst sot meg a Horizont is (foleg az elsot), de ez egy masik kategoria. Nem kulcsin, hanem belbecs. Kb mint a Spanyolok futballban 2008 es 2012 kozott vagy a magyarok vizilabdaban a 2000s evek elejen.

Ha meg nem akarsz semmirol semmit irni, akkor meg menj vissza a box alatti szekciora. Minden esetre en lezarom ezt a temat magam reszerol, es visszamegyek Zeldazni. Veled meg kar diszkurzust folytatni mivel te elvarod a masiktol hogy tamogassa ervekkel az allitasait, mig sajat magad nem vagy erre hajlando. Meg fullon trollnak nem neveznelek, de abban az iranyba kezd ez menni. Ez szar es kesz mert lattam a 30 masodperces trailerben, eleg gyenge labakon all mint erveles.

A "magas" fizetesedre meg mint mondtam senki se kivancsi, itt senki nem allitotta hogy nem tudnad megvenni a switchet meg ujonnan se. Nyilvan ha szuleidnel elsz, es nincs gyerek, meg a mai helyzetben se nehez viszonylag jol elni egy stabil allassal. Hidd el hogy nem vagy egyedul itt aki anyagilag viszonylag jol all itt (sot biztos van itt olyan is aki a te fizetesed sokszorosat keresi), es vannak akik meg az anyagi helyzetuk miatt szeretnenek par orara jatekokkal foglalkozni es nem a munkara gondolni. Legy rajuk is figyelemmel.
45.
45.
crytek
#43: Én miért mondjak bármit is? Semmiről sem állítottam, hogy forradalmi. Nekem ez (látod te is) fel sem tűnt a videokban amiket írtál, mert egy 6 év utáni folytatásnál alap hogy valami fejlődik valamit.
44.
44.
Sophisticated Karen
#42: A forbidden west egy nagyon minimalis upgrade az uj zeldahoz kepest. A grafika fejlodott, csak a repules a mounttal uj (melyet a jatek vegen unlockolsz), a harc ugyanaz, van nehany uj fegyver nehany uj robot. A jatekmenet nem valtozott semmit. Szo szerint ugyanazt csinalod, ugyanugy harcolsz, meg Aloy termeszete is ugyanolyan. A felelmetes nyugati torzsek meg messze jamborabbak mint az elso jatekban.
43.
43.
Sophisticated Karen
#41: Most te mondjal konkert peldat. En leirtam hogy mennyit ujitott a jatek, mely mind a percrol percre valo gameplayt megvaltoztatja.
42.
42.
DragonBleacPiece
#40: 1.valami kanos szűz iskolás vagy hogy ennyit emlegeted a szexet? a leg alpáribb dolgot amihez se agy se ész nem kell

2. forbidden west is megboostolta a zero dawnt minden tekintetben, grafika, mountok, streamlineoltság stb szal semmiképp nem rosszabb mint a zelda 2
41.
41.
crytek
#40: Ja hogy neked ez 6 év után már forradalmi hogy azért raktak bele újdonságot az előzőhöz képest. Akkor nem csoda hogy nem véltem felfedezni semmi nonplusszultrát a videokban
Zeldaval pedig nem kell győzködni mert mint mondtam ez a most már 2 cím van ami érdekel ezen a gépen.

Multiplatformosként sajnálom hogy nem csinálták meg a többi konzolra és pc-re,mert így rengeteg embernek kimarad. És DE rengeteg ember nem fog venni switchet egy db zeldáért. Pedig ha csak az emulátorok adta + grafika szépségből indulok ki még ki is nézne valahogy. De hát Nintendo na ne várjunk csodákat.
40.
40.
Sophisticated Karen
#36: Ha az elet a szexszel nem tud meggyozni, akkor en a Zeldaval eselytelen vagyok :D

A menuk, a grafika meg a helyszin alapjan a dlc szeru elso benyomas valamennyire jogos. De a Nintendo ahelyett hogy egy uj helyszint csinalt volna ugyanazokkal az assetekkel (last Ubi jatekok mint Assassin's Creed, Far cry, vagy Bethesda jatekok mint Fallout), az elozo jateknak a helyszinet tovabb belakta, melyitette a tortenelmet, es foleg a jatek mechnakikat fejlesztette. A hyrulet most olyan latogatni mint a God of War Ragnarokban az elso reboot jatek helyszinere. Sok minden hasonlit, de az ido eltelt. Azzal ellentetben itt az idojaras tovabbra is dinamikus, es mintha egy masik (oszi) evszak lenne, mivel a nap mashonnan sut.

Sok dolog fejlodott nagyon sokat:

1. Feny. Most feny ugy viselkedik es verodik vissza mintha valami kezdetleges raytracing lenne (nem is ertem pontosan hogy hogyan sikerult megcsinalni, mivel szerintem nem raytracing, de nem is a meszokott tukrozodes). Teljesen sotet reszeken tudsz permanensen vilagito dolgokat kiloni melyek a teruletet ugy vilagitjak meg ahogyan azt kell, ezek nem scipteltek hanem barhova kilohetoek. Ez teljesen dinamikus.

2. Elemek. Az elemek fizikajat tovabb fejlesztettek. Ha lavat osszekombinalsz vizzel tudsz csinalni olyan kodarabokat melyekbol a kepesegeiddel tudsz pl egy hidat osszerakni. Ha jegeso jon akkor a viz teteje megfagy es te a megfagyott jegkockara ra tudsz maszni. stb. Minden amire azt gondolod hogy mukodnie kellene, mukodik, kb ugy mint a Divinity Original Sin 2ben. Ha egy ballont a viz ala leszoritassz, akkor az ugyanugy mint igazabol, kirepul a vizbol majd pattogva elvesziti az energiajat.

3. Legfontosabb. kulombozo epitoelemeket lehet osszekombinalni (meg nem tudom mennyi a limit), es minden megint a fizika szabalayait kovetve fog reagalni. Pl ha csinalsz egy tutajt, es epitessz egy svertet ala (egy vizalatt levo parhuzamos lemez) akkor a hajo lasabban sodrodik, mivel a viz ellenallasa rendesen van szimulalva. Raraksz a tutajra egy vitorlat, majd krealsz egy legyezot, es azzonal van egy vitorlas hajod mellyel tudsz kozlekedni. Emellett, ezt meg aktivalhato elemekkel lehet kombinalni (pl. rerakhatsz egy ventillatort a hajora mely magatol fogja a hajot elore tolni), vagy krealhatsz egy propelert mely a viz segitsegevel visz elore.

4. Az elozo dolog meg egy idomanipulacioval is osszekomobinalhato. Ez a legegyszerubb esetben ugy nez ki, hogy megemelesz egy targyat, lerakod, majd ramaszol es visszaforditod az idot azon a targyon: Rogton van egy lifted. Megint, ez dinamikus es barhol barmikor csinalhatod. Bonyolult esetben, a liftre raraksz egy siklot, melyet egy raketaval osszekombinalsz, a lifttel kiemeled magad es amikor fent vagy aktivalod a raketat, hirtelen egy hegytetorol a siklora szerelt raketaval meg az ejtoernyoddel tobb szaz meteres tavon barmit el tudsz erni. Ez valoszinuleg tovabb kombinalhato a rise kepesseggel (de ezt meg nem probaltam).

Roviden ennyi, nem DLC, hanem igazibb folytatas mint a God of War ragnarok, Horizon forbidden west, vagy a Forza Horizon 5 (hogy a ubi tomeg jatekokat ne is emlitsem). A jatek fejlodott, nem a grafikai assetek. A Link between worlds es a majora's mask utan harmadszor is sikerult a nintendonak (melyek hasonlo tipusu folytatasok voltak) es szerintem minden idok egyik legjobb folytatasa.
39.
39.
Sophisticated Karen
#37: Mindhárom jó. Nagyon ajánlom.
38.
38.
crytek
#37: Ok. Tegyél így. Én ezeket bottal sem piszkálnám. De természetesen nem azért mert egyik sem jön be ,mert a trailereiket is csak kb 20 másodpercig bírtam mert semmi nincs ami megfogna egyikben sem, hanem szimplán utcán élek és nem lenne rá pénzem tudod a napi megélhetésem előrébb való..
37.
37.
DragonBleacPiece
#36: metroid: dread
fire emblem: three houses
xenoblade chronicles definitive edition

én ezeket nyomnám ha lenne switchem, azok alapján amit videókon láttam:P
36.
36.
crytek
#34: Mint írtam én a trailerben semmi extrát nem láttam amiről beszéltél nekem szemlátomást egy zelda btw dlc. De ha már ennyire erőltetted kérlek írd már le neked mi az a "forradalmi dolog"

Szexet sose "csináltam" sose fogok... én az a fajta ember vagyok ha egy nő pl leül mellém a buszon levegőt se merek venni kb..

DragonBleacPiece: " nem csak a folyamat vérengzés a monitor jobb sarkában lévő lebegő ak-47től az ellenséges Nguyen693 nevű playerek ellen" nem multizom így ez nem elégít ki :)
Hangulat... ha én nézek egy trailert akkor az adott termékben mindig van ami megfog és tudom na ez kell nekem. Nintendon zeldán kivül nem volt ilyen ami megfogott volna. (Ezt mint írtam ha a srác majd visszaküldi a switchet majd le is fogom tolni, de előtte szerintetek lemegyek majd kunyerálni az aluljárokba mert a havi 600+ K-ból nem fog telni a 15ezres zeldákra..) De egyébként nem értem ezt miért kell magyarázni. A hiperszuper agyonhájpolt univerzum legjobbjának titulált sony konzol exklúziv címek se érdekelnek rengeteg embert.

Nem mellesleg megint behalt a komment szekció nem jelzi az új kommenteket jobb oldalt a friss kommenteknél
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...