Teljesen földbe állt a Redfall, már alig játszanak a vámpíros lövöldével

  • Írta: szlav
  • 2023. május 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Mindössze nyolc napja jelent meg, mára azonban a vámpírvadászok zöme teljesen magára hagyta Redfall városát. A SteamDB adatai tragikus képet festenek az aktív játékosokról.

A Redfall csúfos bukás lett. Ezt megírtuk már a tesztünkben is, de a steames adatok sem árulkodnak másról. A hivatalos adatlapon "Többnyire negatív" értékelések ejtettek véres foltot a játékon, de a helyzet nem szebb a színfalak mögött sem. A SteamDB lent is látható mérései szerint 6124 egyidejű játékos jelentette a csúcsot a megjelenés estéjén. Ez önmagában sem nagy szám, mára azonban 250 játékos alá is becsúszott a szám. A jelenlegi 24 órás csúcs is mindössze 716 játékos számlált a Valve platformján. Azon a platformon, ahol teljes árat kellett fizetni az Arkane Austin fércmunkájáért, vagyis elvárható, hogy a más meglévő játékosok tovább kitartsanak a vásárolt termékük mellett.

Az persze érdemes észben tartanunk, hogy a Redfall elsődleges platformja nem a Steam volt. A játék Xbox Series X/S-en, PC-n pedig a Microsoft Store-ban is megjelent, ennél is fontosabb azonban, hogy a megjelenése pillanatától elérhetővé vált az Xbox Game Pass előfizetéses rendszerén is. Sajnos a Game Pass adatairól becsült adatokat sem tudunk közölni, és habár itt minden bizonnyal hatványozottan nagyobb volt a forgalom, az is valószínűsíthető, hogy az előfizetők hamarabb letették az "ingyen" kapott játékot, hiszen rájuk kevésbé hathatott a Concorde-effektus.

13.
13.
honest guy
#12: "meg az irritáló woke-propaganda eszméletlen nyomatásával az utóbbi játékaikban"

Mi a baj hópihe? Mivel gyalogoltak bele a kis lelkedbe? :D
12.
12.
br1Koo
Itt volt már az ideje, hogy az Arkane Studios kapjon a pofájára az ízetlen gagyi játékaik miatt, meg az irritáló woke-propaganda eszméletlen nyomatásával az utóbbi játékaikban.
11.
11.
delphijos
#10: Ugyanez a véleményem. ANNYIRA ahogy szidva van nem rossz ez. Tény, hogy ha 70 eurós árcédulával nézem , már kritikusabb az ember , de "ingyen" GP-ben azért nem ennyire tragikus a dolog.
10.
10.
Csoki80
Szélsőségesek vagytok ez nem xar játék, csak középszerű. Game Passba elmegy, főleg ha a hibákat javítják.
9.
9.
mephi
Kipróbáltam a játékot, adtam neki pár óra esélyt, de ez egy csődtömeg, egy bughalmaz és finoman fogalmaztam. Egy percet sem ér ez a játék, még a rászánt időt is sajnálom így utólag.
7.
7.
Chdz
Én, csak azokat sajnálom, akiket letudtak húzni 70 ojróval.. Talán majd ebből az ebihalak már tanulnak, de talán a kiadók is.. Meg a reklám helyett, inkább az optimalizálásba fektessék a pénzt, mert ha jó a koncepció meg első gameplayre is a játék nem kell agyon promózni, hanem eladja saját magát.
6.
6.
Kamukaze
#4: Te meg egy nagyon kivételes ember, hogy a “furcsa” szó jut eszedbe erről a Létformáról :)
5.
5.
crytek
#4: Ez nálam nem dilemma. Mióta létezik bundle és előfizetés csak felesleges kiadás lenne bármi amit ezeken kívül költenék. Én meg olyat nem fogok
4.
4.
csoki0619
#2: Te egy nagyon furcsa ember vagy, a minőségért sem(!) vagy hajlandó fizetni, de a szart ingyen is megeszed ha kell.
3.
3.
silkgoat
Tippre box-on fele ennyien sem jatszanak egyszerre vele, hiszen nem kell a penzukert azert is jatszani ezzel a foshalommal :D
2.
2.
crytek
Mire a végére értem azon kaptam magam ,hogy már a new game +-ot tolom... acsizgatok most :)
1.
1.
Viktor_The_Best
Ezen nem csodálkozom...!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...