Jövő héten érkezik a Warhammer Skulls

  • Írta: szlav
  • 2023. május 18.
  • Rendezvény
Link másolása
Már fel is pörgethetik a lánckardot a Warhammer szerelmesei, hiszen a jövő héten kerül megrendezésre a Games Workshop nagy éves bemutatója, a Warhammer Skulls. Biztos, hogy ezúttal is sok ütős anyagra számíthatunk.

Warhammer Warhammer hátán. Így volt ez tavaly is, és így lesz a Warhammer Skulls idei rendezvényén is. A Games Workshop minden évben belead apait-anyait a nagy nyári műsorba, az pedig egészen biztos, hogy idén is lesz mit mutogatniuk.

A Warhammer 40,000: Boltgun, a Warhammer 40,000: Space Marine II és a Warhammer 40,000: Rogue Trader biztosan ismét előkerülnek, jó eséllyel hallunk majd valamit a Darktide jövőjéről (konzolos megjelenés, helló?), fantasy-vonalon pedig a Total War: Warhammer III további bővítményei kerülhetnek a terítékre. És akkor még szó sem esett a friss bejelentésekről. Te jó ég!

Az tehát biztos, hogy mi is az Istencsászár szent áldásával, árgus szemekkel figyeljük majd a bejelentéseket. A műsort a jövő héten, egész pontosan május 25-én 18:00-tól követhetjük élőben. Erről aznap mi is írunk emlékeztetőt, illetve a látottakról is beszámolunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...