Warhammer Warhammer hátán - lássuk a Warhammer Skulls bejelentéseit!

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este vetítették le a Warhamer Skulls műsorát, amelyben az aktuálisan futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok kapták a főszerepet.

Jó negyvenperces műsorral várta a Games Workshop a videojátékos Warhammer-rajongókat, amelyben az éppen futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok sorakoztak fel. A teljes előadás alább nézhető vissza, lejjebb pedig kimazsoláztuk a fontosabb részleteket:

Blood Bowl III (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Az idén megjelenő Blood Bowl III kifejezetten hosszú bemutatót kapott. A legfontosabb hír talán az, hogy június 12-ig újabb béta során próbálgathatjuk a játék PC-s verzióját, amelyben hat frakció érhető el. Ezek közül kettő teljesen új: a Chaos Renegades és az Old World Alliance érdekessége, hogy más csapatok karaktereiből állnak össze. Ez végső soron nagyobb rugalmasságot jelent a játék során, ugyanakkor az egyes játékosok között lehetnek súrlódások, hiszen például az emberek nem mindig jönnek ki jól a törpökkel...

Total War: Warhammer III (PC - teszt)

A Creative Assembly 2022 harmadik negyedévében kezdi meg az Immortal Empires nyílt tesztelését, amely egyetlen nagy kampányban egyesíti a három Total War: Warhammer-játékot. Veteránoknak kötelező!

Warhammer: Vermintide II (PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S - teszt)

Június 14-én ingyenes frissítéssel bővül a Warhammer: Vermintide II, amely a roguelite-szerű Chaos Wastes játékmódot hozza magával.

Warhammer 40.000: Battlesector (PC, PS4, Xbox One - teszt)

A Slitherine bejelentette, hogy a Sisters of Battle is csatlakozik a Battlesector frakcióihoz, ezzel párhuzamosan pedig egy ingyenes frissítést is kapunk, amely a Daemonic Incursion nevet viselő hordamódot adja hozzá a játékhoz.

Warhammer 40.000: Boltgun (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A Focus Entertainment kiadásában jelenik majd meg jövőre a Boltgun, amely egy, a kilencvenes évek legendás FPS-ei előtt tisztelgő boomer shooter lesz. Egy űrgárdisátval darálhatjuk majd a sprite-alapú ellenfeleket - és nyugi, lesz a játékban más fegyver is!

Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters (PC - teszt)

A Complex Games egy új fegyverrel bővíti a nemrég megjelent a játékot.

Warhammer 40.000: Darktide (PC, Xbox Series X/S)

Szeptember 13-án jelenik meg a Warhammer 40.000: Darktide, amely lényegében a Vermintide helyi megfelelője. Sok újdonságot nem tudtunk meg a kooperatív anyagról, de azért Nurgle rusnyaságait és egy pszíkert megnézhetünk akció közben.

Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

A magyar fejlesztésű akció-szerepjáték next-gen változatot kap az idei év folyamán: a remasternek titulált újrakiadás minden eddig megjelent tartalmat magában foglal, javít a látványon, és cross-gen multit ígér többek között.

Warhammer 40.000: Rogue Trader (PC és konzolok)

Bár sokan egy Starfinder-bejelentést vártak a Pathfinder-játékokat is szállító Owlcat Gamestől, végül a Rogue Tradert jelentette be a csapat, amely egy klasszikus szerepjáték lesz a Warhammer 40.000 világában izommetrikus kameranézettel, körökre osztott harcokkal és más finomságokkal. Dátumunk még nincs hozzá, de a Founder's Packekre már benevezhetünk, ha garantált hozzáférést szeretnénk az alfa- és a bétatesztekhez.

Warhammer 40.000: Shootas, Blood & Teef (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Október 20-án kerül boltokba a 2D-s lövölde, ezt egy új gameplay trailer társaságában jelentették be a készítők. A Steamen egy frissített demó is landolt belőle.

Warhammer 40.000: Space Marine II (PC, PS5, Xbox Series X/S)

A Space Marine II talán a legjobban várt Warhammer 40.000-játék, sok újdonsággal azonban nem szolgáltak a készítők - mindössze egy kulisszák mögötti videóval kell beérnünk.

Warhammer 40.000: Warpforge (PC, mobil)

A Horus Heresy: Legions alkotói készítik a Warpforge-ot, amely 2023-ban fog megjelenni. A kártyajáték az összes fontosabb Warhammer 40.000-frakciót felvonultatja, ráadásul mindegyiket single player kampánnyal együtt.

Bónusz: a mobilos Warhammer-címek

És ha már a Horus Heresy előkerült: a műsorban külön szekciót kaptak a további mobilos Warhammer-címek. Elindult a Tacticus előregisztrációja, emellett pedig a Horus Heresy: Legions, a Warhammer Quest, a Lost Crusade, a Combat Cards és a Soul Arena frissítéseiről is szó esett.

2.
2.
Jarl Balgruuf
#1: Akkor azt várhatod, mert nagyon nem lesz azonos.
Ez tömör akció, nem rpg.
1.
1.
Shao Kahn
Én csak a space marine 2-t várom ezekből, de csak ha annak a gameplay-e a Mass Effect-ével azonos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...