Mortal Kombat 1 - kiszivárogtak a Kombat Pack 1 harcosai

Link másolása
A Mortal Kombat 1 rebootja még alig lépett ki a reflektorfénybe, máris kiszivárogott az első nagy DLC-csomag extra harcosainak a listája.

A klasszikus verekedős franchise újrázása, a Mortal Kombat 1 tegnap, azaz csütörtökön dobta ki az első CGI előzetesét a nagyközönség elé, és máris kiszivárgott némi információ az érkező rebootról. Az Amazon egyik webáruházában jelent meg a Kombat Pack 1 harcosainak a listája, amit a Mortal Kombat 1: Premium Edition megvásárlásával mindenki automatikusan megkaparinthat. 

Az ártatlan kis kiszivárgott lista hat extra játszható karaktert és öt kameót tartalmaz. Nézzük is, melyek ezek a harcosok! 

Játszható karakterek: 

  • Quan Chi
  • Omni Man
  • Ermac
  • Peacemaker
  • Homelander

 
Kameo karakterek:

  • Tremor
  • Johnny Cage
  • Khameleon
  • Mavado
  • Ferra


A Premium Edition megvásárlásával három nap korai hozzáférést is bezsebelhetsz a szeptember 19-i megjelenés előtt, plusz megszerezheted játszható karakterként Shang Tsungot. Arról nem is beszélve, hogy így helyet is vásárolsz magadnak az augusztusi zárt bétához. 

21.
21.
szlav
#19: Azért lettél kimoderálva, mert már annak a határán voltál, hogy személyesen fenyegeted az embert. Úgy gondolod, hogy ez rendben van?
Egyébként nyugi, Crytek senkinek nem a haverja a szerkesztőségből. Ha az lenne, akkor már rég megmondtuk volna neki, hogy nem jó ötlet mindenkivel szájkaratézni, miután (jellemzően) hülyeségeket ír, a többiek meg nem bírják ignorálni.
Ha szeretnéd, hogy őt is kimoderáljuk, akkor nyugodtan provokáld ki belőle azt a stílust, amit te előadsz, és akkor legalább kézen fogva repülhettek innen.
Vagy inkább ne. Egy kicsit nyugodjunk le egymás szekálásával, ha meg mindenképp vitázni szeretnétek, akkor próbáljátok meg legalább látszólag emberien csinálni. Mindenki jobban jár így.
20.
20.
Sophisticated Karen
#18: Igenis mester. (Jedi bow).
19.
19.
Kamukaze
#18: Egyébként miért is lettem kimoderálva? Tudtommal nem írtam le semmi olyan szót, ami ezt érdemelte volna. Vagy itt már van különbség ember-ember között? Pofára különböztetitek meg az embereket? Ha így van akkor nyugodtan mond meg és akkor én is e szerint kezelem a helyzetet. “Neki nem lehet megmondani a véleményed, vagy nem reagálhatsz rá élesen és tömören, mert ő Haver”. Nyugodtan ki lehet mondani
18.
18.
szlav
17.
17.
Spazz Maticus
#16: Ez most komoly ???
Még bedobod a "...de ha élőben találkoznánk..." kártyát is ???

És ez a pár üzenetváltás után még te "agyad van felcseszve" más stílusán ???

Nincs annyi "ixdé" a földön amennyit ide beírhatnék erre, mr "az én stílusommal nincs baj" közben kimoderált üzenet "úr"...XD

De részemről végeztem veled, már az első üzenet után kellett volna...
16.
16.
Kamukaze
#15: Kíváncsli lennék, hogy az életben, szemtől szemben is ennyire lekezelő e a stílusod. Én erősen kétlem.. ;)
15.
15.
Spazz Maticus
#14: Mit is lehetne erre mondani...
Igazad van.
Tovabbi "jó" fórumozást, és csak így tovább...XD
14.
14.
Kamukaze
#13: 1.Pontosan kifejtettem, hogy ÉN mit gondolok a fejlesztőkkel és a játékkal kapcsolatban. És ha nekem véleményem van valaki más hülyeségéről, azt is jogom van kifejteni.

2. TE most meg akarod nekem mondani, hogy mit és hogyan csináljak vagy ne csináljak, ergó épp most köpted szembe a saját véleményedet. Ha az én stílusomban kivetnivalót találnak, arra itt vannak a moderátorok akik láthatóan teszik a dolgukat :) Persze azt az embert aki a fél társaságnak cseszi az agyát a hülyeségével, szimplán engedik lubickolni a kommunikáció mételyében. :)

Ugyan már.. ember.


13.
13.
Spazz Maticus
#10: Ember.
Ugyan már.
Ha valaki paraszt módjára kommunikál, arra nem mentség hogy a másik is ezt teszi...

És hogy valakit nem kedvelsz, attól még mondhat éppen igazat is.

Vagy te nem úgy gondolod hogy a játékosközösség is tehet a jelenlegi állapotokról ?

Hát fejtsd ki hogy te mit gondolsz, ne bunkózzál szimplán helyette.

Mert ez amit itt teszel eddig, ugyanúgy kritikán aluli.
12.
12.
Sophisticated Karen
11 ultimate t 30 euróért vettem. ezt is annyiért fogom max. A kozmetikai cuccokat rakják felőlem paywall mögé de karaktereket meg moveokat ne. WB az ugyanolyan szar cég mint az EA meg Activision, cseszi szét a létező jó fejlesztőket mint rocksteady. Mindegy majd legfeljebb több indie játék fejlesztő lesz.
11.
11.
Kamukaze
#8: Nem azzal van a bajom amit a fejlesztőkkel kapcsolatban mond, hanem ahogy a “játékokért fizető” gamerekről beszél, meg a tényleg skót hozzá állásáról. Mikor én mondtam el ugyan ezt a 11-nél, meg le pettem szólva. Hagyjuk már… :)
10.
10.
Kamukaze
#7: Egyáltalán nem ugyan abban a stílusban beszéltem. Egyszerűen jól esett ezt kiadni magamból. Nem mellesleg, nem is én vagyok az első, aki ezt teszi és így, vele szemben. De nyugodtan csináld csak Crytek barátunknak és lehetőleg bőnyállal ;)
9.
9.
Nothing
Tényleg megérjük, hogy 5 DLC meg season pass után fog megjelenni maga a játék...
8.
8.
csoki0619
#6: Most az egyszer tényleg igaza van. Még meg sem jelent de már kivettek belőle tartalmat, amit külön árulnak és a legszomorúbb, h már az első héten elmegy belőle pár millió, tehát mi a tanulság? A következő játéknál lehet még pofátlanabb módszerekhez folyamodni.
7.
7.
Spazz Maticus
#6: Semmi sem bizonyítja jobban hogy egy értelmi szinten vagy vele a témában, minthogy amikor véletlen egyszer "betalál", pont abban a stílusban kezdesz el beszélni mint ő.... ;)


6.
6.
Kamukaze
#5: kimoderált üzenet
5.
5.
crytek
Ezt a piacot pedig ti a vásárlok tettétek azzá amivé vált.
Pedig totál egyszerűen lehetne ezt bojkottálni. De hát vannak akik a mobilos fosokra is havonta egy ház árát költi azoknak mondhatja az ember..
Ez jó az embereknek ezt látják a cégek ezért csinálják

4.
4.
Kamukaze
#3: Pontosan ezt szajkózom régóta. Gusztustalanabbak mint az EA...
3.
3.
Yanez
Ez olyan, mintha egy negyed játékot teljes áron eladnának, majd hogy teljes legyen a játék, kb még kétszer megveszed. :/
2.
2.
Lackooo84
4 hónap megjelenésig, de már kombat pack, a pofám leszakad .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...