Már elérhető a Forspoken új javítása

Link másolása
A Square Enix még a pénteken érkező DLC előtt élesítette a patch-et, ami olyan változtatásokat hoz, mint egy új támadás, egy új nehézségi fokozat, na meg persze a csacsogás csökkentése.

A Square Enix és a Luminous Production játékával kapcsolatban nem mi voltunk az egyetlenek, akik negatívan ítélkeztek, kritikai értelemben a játék gyakorlatilag egy akkora bukás volt, ami a fejlesztő stúdióját is magával rántotta a mélybe, igaz, pénzügyi értelemben nem teljesített ilyen rosszul Frey kalandozása. A csapat felszámolásának híre azonban nem zavartatta őket, úgy a játék javítását, mint a beígért DLC-t is elkészítették, utóbbi péntektől lesz elérhető, míg a patch már telepíthető a játékhoz.

A javítás elemeinek listájában első helyen szerepel, hogy csökkentették Frey és karperece közötti csevegést a nyílt világban való barangolás közben. Átugorhatóvá tették főhősnőnk szintlépési animációját, illetve egy új támadást is kaptunk: a levegőből csaphatunk az ellenségeink közé karperecünk segítségével. Bekerült a játékba egy új tárgy is, ami feltámasztja Frey-t, ha elesnénk a harcban. Bár a játékmenethez drasztikusan nem nyúltak hozzá, elérhető egy "nagyon nehéz" fokozat is. A javítások teljes listáját itt találjátok.

Az In Tanta We Trust DLC május 26-tól vásárolható meg, a Digital Deluxe Editiont megvásárlók számára viszont már elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...