További Sony-játékok jönnek PC-re

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 24.
  • Biznisz
Link másolása
A japán kiadó legfrissebb pénzügyi jelentésében elárulta, hogy pontosan hány példányban kelt el PC-n a Marvel’s Spider-Man Remastered és a The Last of Us: Part I. Sőt, a jövőben még több belső fejlesztés költözhet Windowsra.

A Sony nagyon elégedett a korábbi first-party játékainak PC-s portjaival, a legutóbbi pénzügyi jelentésében elárulta, hogy a Marvel’s Spider-Man Remasteredből 1,5 millió kópia talált gazdára PC-n, ami mindmáig a leggyorsabban fogyó cím ezen a platformon. Másrészt, a The Last of Us: Part I 368 ezer példányban ment el az első hónapban, ami 15,5 millió dollár bevételt jelent. Mivel a rajt nem ment simán, a port több sebből vérzett, a japánok így is bőven elégedettek lehetnek.

Bárhogy is van, a Sony továbbra is látja a potenciált a PC-ben. A PlayStation Studios jövőbeli kiadásainak 50 százaléka PlayStation 5-re, 40 százaléka pedig PC-re is jönni fog. Érdekes stratégia, ám a játékosoknak mindenképp jó hír, hogy még több korábbi exkluzív cím költözik számítógépekre 2025-ig.

Hogy mi lesznek az első fecskék? A pletykák szerint a Nixxes jelenleg a Ratchet & Clank PC-s verzióján dolgozik, az Nvidia pedig a Horizon: Forbidden Westet és a Gran Turismót szellőztette meg korábban.

5.
5.
JackBauer7
Hát egy bug miatt eltűnt a hozzászólásom 90%-a, miután rányontam az elküldésre. Remek, hogy most már lehet szerkeszteni, viszont törölni nem.
4.
4.
crytek
Hogy mi lesznek az első fecskék?

Sorozat miatt Thusima is jön majd ez fix
3.
3.
csongor1996
#2: Az "50 %-a PS5-re is jönni fog" nekem azt jelenti, hogy 50% pedig nem fog jönni PS5-re. Kérdem, hogy akkor mire jön?
2.
2.
honest guy
#1: Az nem ugyanaz? :-)
Mert gondolom PS3-ra már nem jön semmi.
50% csak PS5-re. 50% PS4-re is.
1.
1.
csongor1996
"A PlayStation Studios jövőbeli kiadásainak 50 százaléka PlayStation 5-re, 40 százaléka pedig PC-re is jönni fog."
Hogy mi? Mire jön ki, ha nem PS5-re? Esetleg PS4 akart lenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...