SGF 2023: Lássuk a tegnapi PlayStation Showcase PS VR2-es bejelentéseit!

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnap esti State of Play műsorából nem maradt ki PlayStation új VR-eszköze sem, több címet is bejelentettek vagy megerősítettek, igaz, nem olyan sok címről van szó.

A PlayStation Showcase műsorában külön blokkot szántak a PS VR2-re érkezők játékoknak, amelyek közül pár érkezéséről már tudhattunk, azonban vannak olyanok is, amiket itt jelentettek be először.

Resident Evil 4 VR

Az idén érkezik ingyenes DLC formájában a játék PlayStation 5 verziójához a belsőnézetes VR mód. Remélhetőleg a teljes játék végigjátszható lesz majd így, azonban egyelőre csak egy teasert kaptunk belőle. Pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk.

Arizona Sunshine 2

A könnyedebb zombis játékok sorát fogja gazdagítani az Arizona Sunshine folytatása. A játékban számos módon intézhetünk majd el testközelből mindenféle zombit, vagy épp trollkodhatunk velük. A játék PlayStation 5-re és PC-re is érkezik az idén, pontos dátumot itt sem kaptunk.

Crossfire: Sierra Squad

A Smilegate West VR-lövöldéjében ezúttal egy szakaszparancsnok bőrébe bújva harcolhatunk nemcsak az aktuális rosszfiúk, de már privát katonai erőkkel szemben is a kampány során. Külön szegmenst fog képezni a több mint 50 co-op küldetés is, amit ketten játszhatnak, de lesz négy fő hordamód is a játékban, ami idén nyáron érkezik majd.

Synapse

A kémes körítésű roguelite VR FPS-ben a célszemély tudatába hatolunk be, hogy megszerezzük a szükséges információkat, azonban érthető módon ő ellenáll, és ez fogja a játék gerincét. A látottak alapján a játék egy "VR-talan" verziót is elbírna, legalább DLC formájában. Ami biztos, hogy a Synapse PS VR2-re érkezik július 4-én.

Beat Saber + Quenn Music Pack

Az eredeti PS VR egyik legnépszerűbb címe a Beat Saber, ami egyedül, partijátékként, de netes hadonászásra is élvezetes. Nem csoda, hogy a PS VR2-re elkészítették a játékot, ráadásul a külön megvásárolható Queen Music Packkel, amiben az ikonikus brit rockbanda számaira tudunk majd kardozni. A legjobbat a dologban, hogy nem kell rá várni, mivel a bejelentéssel egyidőben elérhetővé vált a játék a PlayStation Store-ban.

Five Nights at Freddy's Help Wanted 2

Az idei év a FNAF-rajongóknak kedvez: két játék, egy film, és most egy VR-cím is érkezik az idén, igaz, utóbbinak pontos dátumot nem tudunk még mondani, annyi biztos, hogy valamikor az év vége felé lesz majd elérhető. Mivel a PS VR 2 blokkon kívül mutatták be, ezért elképzelhető, hogy nem a Sony eszköze lesz az elsődleges célplatform, azonban ezen a pontos ez csak spekuláció.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Sophisticated Karen
ez jo hir, de az alyx hianya csalodast okoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...