Bedarálták a Rising Storm 2: Vietnam stúdióját

  • Írta: szlav
  • 2023. május 27.
  • Gyászhír
Link másolása
Vártalan és szomorú véget ért az Antimatter Games. A Rising Storm 2: Vietnam fejlesztőinél több új cím is aktívan készült, ezek sorsa azonban egyelőre tisztázatlan.

Sokáig gyülekeztek a viharfelhők az Enad Global 7, az Antimatter Games anyavállalata felett. A holdingcég szorult anyagi helyzetbe került a közelmúltban, innen pedig csak egy drasztikus lépéssel tudtak kilábalni. Miután több opciót is mérlegeltek, a cég fejesei úgy döntöttek, hogy ráhúzzák a rolót az Antimatter Games fejlesztőcsapatára. Arra a brigádra, akiktől a kifejezetten remek Rising Storm 2: Vietnamot is kaptuk.

A stúdió bezárása azért is szomorú hír, mivel több érdekes új cím is készülőben volt az Antimatter Games konyháján. Az egyik ilyen cím a klasszikus taktikai lövölde rebootja, az I.G.I. Origins volt, de egy érdekes hidegháborús FPS, a '83 is be volt jelentve, már bő 4 éve.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi lesz az Antimatter Games félkész projektjeivel, de a stúdióbezárást követően igen valószínű, hogy mindkét cím törölve lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...