Júliusban PC-re is befut a Ratchet & Clank: Rift Apart

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony hivatalossá tette, amit korábban is sejtettünk: PC-re költözik a korábbi PS5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart. Az ígéretek szerint a port minőségével nem lesz semmi gond.

A korábbi szóbeszédek igaznak bizonyultak tényleg számítógépekre költözik az Insomniac Games alkotása, amely 2021-ben jelent meg elsőként PlayStation 5-re. A portot felvértezik ray tracing-támogatással, különböző minőségi szintek közül választhatunk - sokkal természetesebb összképet kapunk az RT bekapcsolásával.

A játék ezen kívül támogatja a 21:9, 32:9 és akár a 48:9 képarányú monitorokat is, és a játékmenetet is optimalizálják az ultraszéles kijelzőkhöz. A portolást a Nixxies csapata végzi.

A Ratchet & Clank: Rift Apart 2023. július 26-án fut be PC-re, és ha már most előrendeled, már a játék elején hozzáférést kapsz a Pixelizer fegyverhez és a Carbonox páncélkészlethez.

Folytatódik tehát a Sony azon törekvése, miszerint a közeljövőben még több exkluzív címét hozza el számítógépekre - 2025-re a teljes felhozatal akár 40 százalékát is.

2.
2.
nemfontos
nagyon jó játék. Bárkinek tudom ajánlani. Az összes arénaharcot is érdemes megcsinálni benne. Jó történet, nagyszerű grafika, sok óra után is szórakoztató harcok. A két kedvenc fegyverem a Apocalypse Glove, és a Mr. Fungi. A kettőt kombinálva még maximum fokozaton is többnyire bedaráltam mindenkit a végjátszás után. Minden beleölt percet megért ez a játék.

1.
1.
crytek
Most tolom ps5-ön. Minőségi munka. Lassan a végén vagyok és egy deka glitch, akadozgatás, képhiba semmi se volt benne. Nagyon össze lett rakva ez a game.Pedig sok esetben van olyan hogy egy rahedli robot egyszerre robban és többszáz kis picsányi alkatrészre hullanak egyszerre ,meg ugye ezek a gyors dimenzió ugrások és még így se volt semmi röccenés.Jó játszani vele na.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...