Mortal Kombat 1 - jelentkezz a próbakörre!

  • Írta: szlav
  • 2023. május 31.
  • Korai verzió
Link másolása
A NetherRealm egy nagyszabású online stressz teszttel készíti fel a Mortal Kombat 1 szervereit. Erre a próbakörre lényegében bárki jelentkezhet, az egyik platform játékosai azonban nem fognak örülni.

Napra pontos dátumot nem kapott az esemény, azt azonban tudhatjuk, hogy a Mortal Kombat 1 fejlesztői a közeljövőben egy kemény stressz teszttel mérik majd fel azt, hogy mekkora szerverparkot kell felkészíteni a verekedős játék rajtjára. Erre a tesztkörre pedig az európai játékosok is meg vannak hívva - legalábbis a konzolosok. A próbakör ugyanis Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön elérhető lesz, PC-n azonban nem. Reméljük, előbb-utóbb a master race is futhat majd legalább egy ingyenes kört valamelyik megjelenés előtti builddel.

Most jön a lényeg: ha tehát ti is szeretnétek részt venni a Mortal Kombat 1 első publikus próbakörében, akkor ezen az oldalon regisztrálhattok az eseményre. Mivel az előrendelői béta augusztusban zajlik majd, egészen biztos, hogy még ez előtt sor kerül a szervermustrára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...