A Netflix felvette a God of War művészeti igazgatóját egy játék fejlesztésére

Link másolása
Úgy tűnik, hogy Raf Grassetti és Joseph Staten egy jó kis csapattal együtt dolgoznak majd az új AAA IP-n.

A korábbi God of War: Ragnarök művészeti igazgatója, Raf Grassetti csatlakozott a Netflixhez, hogy részt vegyen az új projektjében: egy AAA IP fejlesztésében. Nem ő az egyetlen nagy név ebben a csapatban, ugyanis a Halo-veterán Joseph Staten is együtt fog dolgozni Grassettivel a Netflix új játékán. 

Raf Grassetti a Twitter-fiókján közölte a nagy hírt a játékrajongókkal, a következőket írta: "Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok a csodálatos Joseph Statennel, Jerry Edsallal és Chacko Sonnyval, hogy életre keltsünk egy új világot."

A Halo Infinite irányítása után Staten áprilisban tette közzé távozását a Microsofttól, majd nem sokkal később bejelentették, hogy a Netflix kreatív igazgatója lett. Grassetti pedig a 2018-as God of Waron dolgozott, mint vezető művész, majd a 2022-es folytatás, a God of War: Ragnarök művészeti igazgatójává lépett elő. 

Egyelőre semmilyen információnk nincs arról, hogy milyen játékon dolgozik a Netflix és a játékipari veteránokból álló csapat, csupán annyi: egy AAA-projektről van szó, amelyet több platformra is fejlesztenek. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...