Kivonulhat az Activision az Egyesült Királyságból

Link másolása
Legalábbis ezt lengette be a Microsoft, mint extrém megoldást, ha a CMA döntésével szembeni fellebbezése nem vezet eredményre. Globálisan egyre többen hagyják jóvá a felvásárlást.

A Bloomberg értesülései szerint Brad Smith jövő héten tárgyal személyesen Jeremy Hunt külügyminiszterrel. A megbeszélésen a mesterséges intelligencia lesz az egyik fő téma, de várhatóan az Activision Blizzard felvásárlását is meg fogják vitatni.

A CMA döntése ellen a Microsoft szinte azonnal fellebbezett, aminek részleteit a héten hozták nyilvánosságra. Azért is lesz fontos a Microsoft vezérigazgatójának és a brit kormány képviselőjének tárgyalása, hogy ezzel is enyhítsék a felfokozott feszültsége a cég és az állami szervek között.

Az üzleti lap további értesülései szerint Smith kilátásba helyezte, hogy ha nem érnek célt a fellebbezésükkel, akkor is felvásárolják az Activision Blizzardot, csakhogy ezt követően kivonják az Egyesült Királyságból a kiadó játékait és szolgáltatásait. Ez magába foglalja nemcsak Call of Duty-szériát, de természetesen a World of Warcraftot, és lényegében minden, az Activision és a Blizzard égisze alatt megjelent játékot is. Hogy ez blöff vagy valóban egy lehetséges válaszlépés, még nem tudni, azonban a redmondi cég többször is világosság tette, hogy nem állnak el a felvásárlástól.

8.
8.
delphijos
#3: Szerintem január óta a mai napig nincs.
7.
7.
crytek
#5: Lehet hogy az csak ilyenkor ki tudja MS beintene-e valóban. És ezek csak játékok..ha egy windows meg ahhoz tartozó irodai "szett" office-el, teams-el mindennel együtt vonulna ki akkor már nem csak a ms lenne a cma ellen hanem egy egész ország akiknek erre épül a munkája stb.. Hidd el ez nagy ütőkártya a msnak

Ez a deal már borítékolhatóan lemegy ha a britek nélkül akkor úgy. De szerintem beadják majd a derekukat.

Jó érzés lesz végre ilyeneket látni a game passban

https://kepkuldes.com/image/BOxI1c
6.
6.
adamsfamily
#1: Keresnek egy helyi forgalmazót az ABK játékoknak.Kb ennyi a sztori.De amúgy bíróságon egyelőre a MS áll jobban.
5.
5.
Gaboo77
Jajj de kemény ez az MS... vonulj ki a Windowsoddal, az Xbox szolgáltatásaiddal, a felhős rendszereiddel egy ekkora piacról, mert tuti megtérülne. Ekkora üres fenyegetőzést, mint valami óvodás csoport...
4.
4.
Ooorky
#1: Majd tolják francia vpn-nel.
3.
3.
Betonbagoly
Kínában sem volt szolgáltatás 1-2 hónapig mert nem tudtak megegyezni.
2.
2.
crytek
Így kell ezt nehogymár csak a noname cma keménykedjen csak...hajrá ms
1.
1.
zoli12i
Üres fenyegetés. UK-ban baszott sok olyan felhasználó, akik Acti-Bliz. játékokkal játszanak. Túl nagy az angol piac.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...