Három nap alatt egymillió játékost ért el a Street Fighter 6

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Hatalmas siker a Capcom legújabb verekedős játéka. Úgy néz ki, a széria megint régi fényében tündököl, és három nap alatt a csúcsra ért. A premier óta már egymillió játékos szólított meg a Street Fighter 6.

A Capcom ez idáig rendkívüli évet zárt, rekordot rekordra halmoz a Resident Evil 4 remake-je, a cég részvényárfolyama májusban pedig minden eddiginél magasabb. A legutóbbi pénzügyi évben több mint 40 millió játékot szórtak szét a boltoknak.

Úgy tűnik, a siker a Street Fighter 6-tal folytatódik, hiszen több mint egymillió játékos szállt be a harcba, és ehhez mindössze három nap kellett a játéknak. A Steamen például soha nem volt ennyire magas az egyidejű játékosszám, mint bármely más verekedős játék a történelem során. Ez igen szép eredmény, a Street Fighter V-nek nagyjából három hónapba telt, míg ezt a számot elérte. A széria 1987-es debütálása óta már több mint 50 millió kópia talált gazdára a sorozat részeiből összesen.

A Capcom volt olyan jófej, hogy a mérföldkő örömére egy ingyenes player title-t ad a rajongóknak - elég csak belépni a játékba és behúzni az ajándékot.

Ráadásul a kritikák is egyöntetűen pozitívak, ahogy mi is áradoztunk a Street Fighter 6-ról, teljesen megérdemelten. A kissé félresiklott ötödik rész után a sorozat újra felkerült a műfaj csúcsára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...