SGF 2023: Ennyibe fog kerülni a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

  • Írta: szlav
  • 2023. június 8.
  • Pletyka
Link másolása
Jó eséllyel ma este, a Summer Game Fest mai nyitóceremóniáján többet is megtudunk a Cyberpunk 2077 nagy kiegészítőjéről, az árazását azonban már előre kiszivárogtatták a lengyelek.

A CD Projekt háza tájáról, egyenesen a GOG-ról szivárgott ki a Cryberpunk 2077: Phantom Liberty árazása. A kezdetben technikai problémákkal küzdő, de egyébként egészen kiváló szerepjáték első (és a jelek szerint egyetlen) nagy expanziója még idén megérkezik, az árából következtetve pedig lesz benne anyag bőven. A lengyelek 29.99 euróért vagy 34.99 dollárért terítik majd a kiegészítőt.

Ma egyébként szinte garantált, hogy többet is megtudhatunk arról, hogy mit tartogat a Phantom Liberty, a madarak ugyanis azt csicsergik, hogy a CDPR is részt vesz a Summer Game Fest este kezdődő nyitóünnepségén. A műsor 21:00-kor kezdődik, természetesen nálunk is élőben követhetitek majd az eseményeket.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...