SGF 2023: 7 perc tömény brutalitás a Mortal Kombat 1-ben

  • Írta: szlav
  • 2023. június 10.
  • Videó
Link másolása
Ha még nem láttatok eleget a Mortal Kombat 1-ből, akkor van egy jó hírünk: most több mint 7 percnyi nyers gameplay felvételen figyelhetitek a széria rebootját. Folyik a vér rendesen.

A Summer Game Fest nyitóceremóniáján láthattuk először a Mortal Kombat 1 játékmenetét, az IGN-nek köszönhetően azonban nem kell beérnünk a rövid bemutatóval. A Summer Game Fest Play Days rendezvénysorozatán a NetherRealm fejlesztői élesben demózták az új játékukat, az IGN újságírói pedig gondoskodtak arról, hogy ez eljuthasson a nagyérdeműhöz is. Íme, a gameplay:

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre. Előtte azonban sor kerül egy korai próbakörre is - ha szeretnétek részt venni rajta, akkor csekk a korábbi cikkünket!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
Nate Hope
Mást vártam az új résztől, de ettől függetlenül biztosan beszerzem. Imádom a szériát, játszottam az összes epizóddal, szóval az sem maradhat ki a sorból.
4.
4.
silkgoat
#1: Mert a kereszteny orult szuloknek a fegyverrel valo kivegzes, vagy pusztakezzel valo belezes meg belefer de egy cici vagy egy punci nem. Ez lehetne az uj definicioja a keresztenysegnek: "Cicit ne csak vert!" :D
3.
3.
hedzsooo
Eleg komoly lett a fatality-k teren ez a cim ismet 1ebkent valoban, nem gondoltam h meg 1 lapattal ratesznek majd a legutobbi reszehez kepest de ugy fest h sikerult nekik! :D
2.
2.
hedzsooo
#1: Ma cicik, holnap majd a henteles lesz a napi hir, vmi kenyeret + cirkuszt mindig kell dobni a nepnek, h elvonja a figyelmunket arrol, amikrol igazan kellene beszelni, + tenni az ugyben. Regen is igy tettek a hatalmon levok, politikusok/uralkodok, meg majd ezutan is igy lesz, eddig legalabbis eselyes elegge. Bar az igzsag az h sokaknak ez igy jo, megfelel rendszerint, ezert is elnek vissza pl. a mai politikusok 99%-a is kb. mindennel is, mert tudjak h megusszak igazi kovetkezmenyek nelkul
1.
1.
Őrnagy
Ebben tényleg megy a hentelés. Számomra furcsa, hogy ilyen mennyiségű és minőségű darabolás rendben van, viszont, ha egy játékban van pár cici, akkor az már szexista, az azzal játszó játékosok pedig CSAK a cicik miatt játszanak vele. Na, mindegy. Számomra inkább lennének vonzóak a cicik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...