E3 2007: Összefoglaló a Midway konferenciájáról

  • Írta: fojesz
  • 2007. július 12.
  • Hír
Link másolása
Remek játékokkal érkezett az idei E3-ra a Midway, ki nem hagytuk volna az ő konferenciájukat sem - egy rövid összefoglaló keretében olvashattok az eseményről!
Remek játékokkal érkezett az idei E3-ra a Midway, ki nem hagytuk volna az ő konferenciájukat sem - egy rövid összefoglaló keretében olvashattok az eseményről!

 Elsőként a John Woo által tervezett Stranglehold került terítékre: néhány döbbenetes ingame videójelenet közepette jelentette be e a Midway Chicago-i studiójának fejese, Mike Bilder, hogy hamarosan letölthetővé válik a játék demója mind PS3-ra, X360-ra és PC-re is. A végleges verzió augusztusban kerül boltokba - a PS3-as különleges kiadás Blu-Ray lemezén a játék mellett megtalálható lesz a Hard Boiled című film, melynek folytatása lesz a Stranglehold.


David Zucker, a cég elnöke mesélt a már megjelent The Lord of the Rings Online - Shadows of Angmarról, majd pedig bejelentette a PS2-exkluzív Aqua Teen Hunger Force Zombie Ninja Pro-Am versenyjátékot, mely egy népszerű amcsi TV-műsor feldolgozása lesz - megjelenése októberben esedékes. Szó esett az azonos című film alapján készülő The Wheelman-ről is: a Vin Diesel főszereplését feldolgozó címről az ígéretek szerint a nyár végéig újabb infókat fogunk megtudni. Öt Nintendo-exkluzív játék van készülőben a Midway-nél: Wii-re jön a Cruis'n és a Game Party, míg DS-re a Foster's Home for Imaginary Friends, a The Bee Game és az Ultimate Mortal Kombat.

Bemutatásra került a várva-várt Blacksite: Area 51 is. A PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő FPS szeptemberben érkezik, a csodás látványról pedig a felturbózott Unreal Engine 3 gondoskodik. A földönkívüliek elleni harcban egy osztag vezetőjeként parancsokat adhatunk ki bakáinknak, akik morálja változhat a küzdelem folyamán: nem csupán beszédükből, beszólásaikból vehetjük majd észre a változást, mivel tetteiket is befolyásolni fogja ez a rendszer - alacsony morál esetén többet húzódnak fedezékbe, míg a nagyobb lelkesedés harcra és önálló támadásra buzdítja majd őket. Augusztus során vadi új demó jelenik meg minden platformra.


A konferencia az Unreal Tournament 3 bemutatójával zárult: maga Mark Rein, az Epic egyik fejese erősítette meg a híreket, hogy játékuk kizárólag PC-re és PS3-ra fog megjelenni novemberben. Az úriember elmondása szerint a modder közönség ismét számíthat támogatásukra mindenkét platform esetében, így PS3-on is készíthetünk majd pályákat, sőt lehetőségünk lesz importálni a PC-s kiegészítéseket is.
10.
10.
VID993HUN
nem reklámból de a 576-on mért lehet előrendelni a UT3-at?:D



http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=34480
9.
9.
surikagabi
Teljesen igazad van! És én nagyon szeretném, ha minden játék minden eszközre megjelenne, bár ez csak hiú ábránd!
8.
8.
UTGOW
öhm öhm, nem vagyok egy ps fan, de azért surikagabi nem értem miért lángolsz a dühtől. Azért mert két nyamvadt játék nem jön ki 360-ra, ráadásul csak egy ideig, akkor gondolkodj el azon, hogy milyen érzés lehet a ps tulajoknak megosztani az MGS 4-et csakhogy egy példát említsek. Nem vagyok szakértő, de te mint egy xbox tulaj pont nem lehetsz felháborodott, mikor még a kutya meg a mája is kijön 360-ra, ha portolva, ha exklúzívként.

Na jó, a Crysis talán nem:)
7.
7.
surikagabi
Undorító "next gen console wars". Ezt a harcot sem mi vásárlók fogjuk eldönteni ahogy kellene. Mindíg ez a pénz... ez a kurva pénz. A Sony is elgondolkodhatna és átértékelhetne 1-2 dolgot. Harcolni lehet úgy is, hogy azzal nem döfök szíven sok-sok xbox játékost. De ezekután részemről cenzúrázva a SONY, MIDWAY és EPIC...
6.
6.
Guppi
Bill bácsi ezt is megvehetné nekünk! :)
5.
5.
surikagabi
Büdös paraszt SONY!!! Tetves sárgák! Ezeknek pénz adni olyan mint tömeggyilkosnak fegyvert adni. Az EPIC is elmehet a francba! Most töröm ketté a GOW lemezemet. Parasztok!
4.
4.
felegyi
Szerintem amikor kiadják az UT3-at,fél évvel később jön az Xboxos vátozat is!Nem hiszem hogy PS3-on megéri a Midwaynek kiadni!
3.
3.
fojesz
Pukhi-zik: úgy tűnik az UT nem lesz egy ideig X-re. Eddig a Sony (ami érthető) és a Midway, illetve az Epic is PS3 és PC exkluzív címként emlegette a játékot, de úgy hogy az nem is ejtettek szót az X-es változatról. Pedig most a Sony is őszinte lehetett, hiszen a Haze-exkluzívitásnál is hozzátették, hogy 'egy ideig' nem lesz más platformra.
2.
2.
tjames
Ezek mind jók! Stranglehold-ot nagyon várom, BlackSite demo is nagyon jó volt, gondolom azóta fejlődött is, UT meg sztem jobb mint a Halo3 (de erről eltérőek a vélemények) mindenesetre a Midway gammák jók lesznek, az tuti!
1.
1.
Pukhi-zik
és Xre mikor jön az u 2007?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...