SGF 2023: Bejelentették a legújabb oldalnézetes Mariót, a Super Mario Bros. Wondert

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A várakozás véget ért, idén októberben egy újabb 2D-s Super Mario Bros. kalanddal gazdagodnak a hagyományos stílus kedvelői. Rengeteg újitás, új ellenfelek és bitang sok tartalom vár rájuk a Wonderban.

Régóta vártunk már egy igazi oldanézetes Mario-játékra, szerencsére a júniusi Directen lehullt a lepel a sorozat legújabb darabjáról, a Super Mario Bros. Wonderről. A művészeti stílus ugyan hasonlít a korábbi részekéhez, ám a szakavatott szemeknek számos újdonság feltűnhet a bemutatkozó trailerben.

Az ugrás és futás animációja némileg átalakult, olyan új elemek kerültek a Wonderba, amivel például Mariót elefánttá varázsolhatjuk, kapunk új világokat és számos vicces ellenségtípust is. A kaland ott kezdődik, amikor hősünk megérint egy csodavirágot, ami feltárja a világ különböző csodáit. Például életre kelthetjük a csöveket, vagy ellenségek hordáit idézhetjük meg.

Marad a négyfős kooperatív mód is, Mario, Luigi, Toad, Princess Peach, Princess Daisy és Yoshi mind játszható karakterek lesznek.

A 60 dolláros Super Mario Bros. Wonder 2023. október 20-án jelenik meg Nintendo Switchen.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
north
Úgy látszik ezúttal Mario tényleg rátalált a varázsgombára.
1.
1.
C0m1n65un
Az idei évet úgy tűnik nagyon megnyomja a Nintendo. Új Zelda, übercuki ElefániMARIO, és Pikmin 4. Elég lesz ezt mind megvenni és kijátszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...