Élesben is ütősen fest a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

  • Írta: szlav
  • 2023. június 27.
  • Videó
Link másolása
A Milestone Team padlóig nyomja a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged apró autóinak a gázpedálját. A kiváló versenyjáték folytatása rengeteg újdonságot tartogat majd - erről szó a legújabb gameplay trailer.

Egy hónappal ezelőtt láthattuk a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged bemutatkozó trailerét, ma pedig egy újabb előzetessel jelentkezett a Milestone Team brigádja. Az olasz fejlesztők tudták, hogy hol lehet még finomítani a Hot Wheels Unleashed eddigi formuláján, a folytatásban pedig mindent bevetettek, hogy ez lehessen minden idők legnagyszerűbb Hot Wheels-játéka.

Rengeteg új helyszín, különböző járműosztályok, mély testreszabás kívül-belül és néhány olyan trükk, mint az ugrás vagy az oldallöket várja majd a miniatűr járgányok versenyzőit. A trailert figyelve pedig az is egészen biztosnak tűnik, hogy a látvány és a sebességérzet is a helyén lesz - mi már alig várjuk az október 19-én esedékes megjelenést. A játék PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is elkészül.

2.
2.
nemrobotvagyok
Tényleg hasonlíte a Re-Voltra, pedig szerintem a Micro Machines-hoz közelebb állnak a Hot Wheels-ek. Nekem az MM a kedvencem még mindig. Ez is tetszene ha nem taszítana a Hot Wheels játék-jármű dizájn.
1.
1.
GAMEROD
Jó volt az első része is, de valahogy nincsenek olyan jellegzetes pályák benne mint például a jó öreg Re-Voltban. Más a környezet, de mégis valahogy ugyanaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...