Csökkenti a Vision Próval kapcsolatos elvárásait az Apple

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 5.
  • Hardver
Link másolása
A gyártási nehézségek okán alacsonyabb eladási célszámot tűzött ki magának a cég, legalábbis a gyártótól származó adatok szerint, az sem kizárt, hogy olcsóbb variánst is készülnek piacra dobni.

Az Apple a múlt hónap elején mutatta be saját AR szemüvegét, a Vision Prót, aminek technológiájának forradalmi mivoltán lehet ugyan vitatkozni, az árán azonban nem igazán lehet. Az eszközt eredetileg 3500 dollárért tervezték vesztegetni, de nem kizárt, hogy csökkenteni kényszerülnek az áron, főleg a gyártási nehézségek miatt.

Az amerikai cég eredetileg 1 millió darabot szeretett volna leszállíttatni 2024-re. A szemüveget a kínai Luxshare gyártósorain állítják össze, tőlük származik az a becslés, miszerint az Apple 2024-re kevesebb mint 400.000 darabot szeretne legyártatni, más források ennél kevesebb, 130-150.000 egységről beszélnek.

Az Apple Vision Pro egyértelműen prémium eszköznek készül, amelyen keresztül filmeket nézhetünk, játszhatunk vagy akár dolgozhatunk is, ráadásul külső akkuhoz csatlakoztatva szabadon mozoghatunk is majd vele. Persze kérdés, hogy maga a végleges termék milyen lesz, a fentiek alapján pedig az is, hogy mennyire lesz elérhető, és persze, hogy milyen áron.

2.
2.
honest guy
#1: Szerintem meg félrefordítás. A hivatkozott cikket nem tudom elolvasni, mert paywall mögött van, de a címe látszik. "Apple forced to make major cuts to Vision Pro headset production plans" Az alapján a elvárt gyártási darabszámot kénytelenek csökkenteni.

Szokásos túlárazott **** terméket? Egyesek szerint a Porschék a túlárazott **** termékek. Mások szerinte mostanában a GPU-k a túlárazott **** termékek.

A legtöbb Apple termék jó. Ezért veszik az emberek.
1.
1.
markoci555
ha fennakadások lennének, és kevesebb eladásból kéne visszahozni a gyártási költségeket, akkor pont hogy növelni kéne az árat
ez csak szimplán annyit jelent, hogy az apple nyomja a szokásost, túlárazott **** terméket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...