Egy hetet csúszik a Stray Gods

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Az RPG-musical készítői azt akarják elkerülni, hogy a lényegesen nagyobb volumenű Baldur's Gate 3-mal kelljen birokra kelniük a játékosok figyelmének érdekében.

Mivel minden mindennel összefügg, azt is mondhatnánk, hogy a Starfield miatt teszik át a Stray Gods megjelenését a készítők. Közvetetten ez még igaz is, hisz a Baldur's Gate 3 megjelenését azért hozta előrébb a Larian, hogy elkerülje a Bethesda RPG-jével való versengést, legalábbis a megjelenéskor. Ez azonban azt jelentette, hogy így a Stray Gods augusztus 3-ai megjelenésével ütközik a Baldur's Gate 3.

A Stray Gods a Humble Games kiadásában fog megjelenni, és egy zenés, mitológiai nyomozós RPG lesz, amelyben Grace-szel kell a köztünk élő görög istenek közt lavírozva kiderítenünk az Utolsó Múzsa halálának körülményeit.

Hogy mennyire volt a háttérben egyeztetés, nem tudni, azonban a szerepjátékos musical készítői bejelentették, hogy egy héttel eltolják a játék megjelenését, hogy ne a Larian grandiózusnak ígérkező szerepjátékával kelljen megmérkőznie. Ennek okán tehát a Stray Gods augusztus 10-én jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re is.

3.
3.
hedzsooo
#2: Nem hiszem h azt irtam, a 2 jatek ugyanaz lenne? Reszemrol egyebkent varos, ha nem is annyira mint a BG3, de egyenlore kivancsi leszek ra. :)
2.
2.
TrishtanAG
#1: Nem hiszem, hogy bármi köze lenne a csúszásnak a BG3-hoz, ugyanis ez egy zenés visual novel lesz, nem RPG. Mondjuk Ha van eszük, azzal reklámozzák majd, hogy mindenki is szinkronizál benne, aki számít, pl. még a Silent Hillek énekesnője is.
1.
1.
hedzsooo
Ertem is, + nem is annyira a dolgot. Marmint elegge egyedinek tunik a Stray Gods, szoval akit erdekel, az ugy is megveszi. Akit meg nem fog meg annyira, azt az 1 hetes megjelenesi kulonbseg nem fogja meghatni, hanem pl. mar javaban fogja tolni a BG3-at, v. egyeb jatekokat. Meg pl. sokan elobb ugy is kivarjak az elso ertekeleseket, mikor 1 uj cimrol van szo, mint a Stray Gods, egy kevesbe ismert fejlesztoi csapattol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...