Stray Gods: A Roleplaying Musical PC

Audioszupercsapattal érkezik a Stray Gods, amely egy interaktív musical.

Ezt láthattuk a Humble Games Showcase műsorán

A Humble Games idén ünnepli három éves fennállását, mint kiadó, ennek apropóján pedig számos indie címet mutattak be egy fél órás műsor keretein belül.

A Humble Games felsorakoztatta várható játékait

A Humble Games kiadóként számos független fejlesztésű játék kezét fogja, ezekből vonultatott fel néhányat. Az új bejelentések között találunk sci-fi metroidvaniát, nyugis farmgondozósdit és Monaco-folytatást is.

Megkapta az utolsó előzetesét a Chorus

Eljött az ideje, hogy átvegyük az irányítást az univerzum legtehetségesebb pilótája és az ő élő űrhajója felett. A Chorus eszméletlen sebeségű űrcsatákat és egy szabadon felfedezhető sötét univerzumot ígér. Lássuk hát az utolsó trailerét!

Chorus - összedobták rá a pénzt a játékosok

Sikerrel végződött a volt BioWare-fejlesztőktől érkező Chorus Fig-kampánya, pedig a srácok egyáltalán nem kértek kicsi összeget, 600 ezer dollár volt a kitűzött cél. A játékosok összedobták a pénzt, sőt még az első stretch goalt is sikerült megugrani!

Interaktív musical lesz a Chorus

A BioWare veteránjaiból álló Summerfall Studios bemutatta első játékát, amely egy kalandjátékos alapokkal érkező interaktív musical lesz. A Chorusra a Figen gyűjtenek, 600 ezer dollárt kérnek a játékosoktól a készítők.