Decemberben jön az PlayStation Access kontroller

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 14.
  • Hardver
Link másolása
Az előrendelés már a jövő héten megindul, a termék ára is ismert már, ahogy a fő feature-ei is, mint például az, hogy teljes egészében személyre szabható a gombkiosztás.

"Legyen a videójáték mindenkié!" - Kodály Zoltán után szabadon akár ez is lehetne az olyan megoldások szlogenje, mint amilyen az Xbox adaptív kontrollere, vagy a PlayStation év elején bemutatott, akkor még Project Leonardo néven ismert megoldása.

Most ez utóbbinak vált hivatalossá nem csak a megjelenése, de az ára is. Az Access kontroller globális értékesítése 2023. december 6-án indul, az előrendelés pedig már 2023. július 21-én megkezdődik. Az eszköz ára 90 dollár lesz, azonban ezért cserébe egy teljesen testre szabható irányítási lehetőséget kapnak azok, akik valamilyen veleszületett vagy szerzett testi fogyatékosság miatt nem tudják a hagyományos kontrollereket használni.

A videójátékok élvezete kijár mindenkinek, és bár egyértelműen nem olcsó dolog egy ilyen kontroller, vitathatatlanul előnyös azok számára, akiknek szüksége van rá.

1.
1.
csongor1996
Ha jól látom a sima PS5 kontroller 70$, ehhez képest a 90$ szerintem nem is drága egy ilyenért. Persze ha kettő is kell valakinek belőle, úgy már kellemetlenebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...