Megszüntethetik az Xbox Live Goldot

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 17.
  • Pletyka
Link másolása
Na nem teljesen, inkább átnevezésről és átdolgozásról lesz szó, legalábbis a kiszivárgott Windows Centralos infók alapján. Hivatalos megerősítést még nem nyert a dolog.

Már lehetett rá számítani egy ideje, hogy az Xbox Game Pass megléte mellett a Xbox Live Gold nem húzza sokáig, hisz a Game Pass Ultimate nemcsak magába foglalja a Xbox Live Gold funkcióit és előnyeit, de jár hozzá egy termetes játékkatalógus is.

Most úgy fest, hogy a Windows Central véletlenül megosztotta a Microsoft távlati terveit a szolgáltatás kapcsán, és úgy látszik, hogy az egyetlen dolog, amivel kevesebbet fog tudni az új szolgáltatás, az az ingyenes játékok, ezek ugyanis kikerültek a feature-ök listájából.

Szeptember 1-től az Xbox Live Goldot immár Xbox Game Pass Core-ként fogjuk emlegeti, és az online multiplayeren és az egyedi kedvezmények mellett egy 25 darabos játékból álló gyűjteményt élvezhetnek majd az előfizetők 10 dollárért (éves áron 60 dollár). Az összeg nem változik a jelenlegihez képest, és állítólag a 25 játékos lista is bővülni fog az indulás után.

Viszont kérdés, hogy mennyire fogja megérni ezt a csomagot választani az egy dollárral drágább hagyományos Xbox Game Pass helyett? A Core csomag a korlátozott játékszám mellett nem fogja tartalmazni az olyan első napi megjelenéseket, mint például az Atomic Heart vagy az Exoprimal.

2.
2.
Goofey84
Tegnap vettem 1 év live gold-ot. Micsoda időzítés :D
1.
1.
crytek
Erőteljes a nyomulás. Nyomjuk le az emberek torkán a játékokat. Pedig sokan vannak akik csak multizni veszik a goldot és nem érdekli őket a játék katalógus.

At the moment, Microsoft is only confirming 19 of these games, with more to be revealed before the Game Pass Core launch date of September 14th. All of these will be playable at no extra charge:

Among Us
Descenders
Dishonored 2
DOOM Eternal
Fable Anniversary
Fallout 4
Fallout 76
Forza Horizon 4
Gears 5
Grounded
Halo 5: Guardians
Halo Wars 2
Hellblade: Senua’s Sacrifice
Human Fall Flat
Inside
Ori & The Will of the Wisps
Psychonauts 2
State of Decay 2
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...