Újabb gyűjteményben térhetnek vissza a Borderlands-játékok

  • Írta: szlav
  • 2023. július 19.
  • Pletyka
Link másolása
A Dél-afrikai Köztársaság korhatár-besorolással foglalkozó szervei buktatták le a The Borderlands Compilation: Pandora's Box érkezését. Úgy fest, újabb gyűjteményben térnek vissza a Gearbox játékai.

Nem ez az első eset, hogy a Borderlands-játékok különféle összeállításban, többedmagukban jelentek meg - gondoljunk csak a Handsome Collectionre vagy a Legendary Collectionre! Eddig azonban egyetlen olyan csomagot sem láttunk, amelyben a trilógia összes része, minden DLC és a Pre-sequel is helyet kapott volna, nem is beszélve a Tales from the Borderlands-játékokról és Tiny Tina D&D-s spin-offjáról. Egyelőre nem tudni, hogy ezekből mit tartalmaz majd a The Borderlands Compilation: Pandora's Box, az új csomag érkezése azonban szinte már garantált.

A gyűjtemény érkezését egyébként a Gematsu szúrta ki, miután a csomag felkerült a Dél-afrikai korhatár-besorolással foglalkozó szervezet, az FPB listájára. Érdekesség, hogy az adatbázisban más korábban pletykált címek is feltűnnek: ilyen a LEGO 2K Goooal! és a Baten Kaitos I&II HD Remaster is - az utóbbi azért igazán érdekes, mert az eddig Switch-exkluzívnak hitt remastercsomag PC-s besorolást is kapott.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...