Érkeznek a pizzaillatú, Teenage Mutant Ninja Turtles-témájú kontrollerek

Link másolása
A Microsoft a TMNT: Mutant Mayhem premierje alkalmából négy darab pizzaillatú, Teenage Mutant Ninja Turtles-témájú Xbox kontrollert készített.

A Microsoft az Xbox Wire-on megjelent blogbejegyzésében bejelentette a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem tiszteletére készített, pizzaillatú Xbox-kontrollereket. Ezek az eszközök egy beépített illatszóróval rendelkeznek, ami egy, a gamepad mögött ülő, pizzaszeletet formáz. A négy különböző teknősnek megfelelő kinézettel rendelkező kontrollerek azonban csak egyfajta pizza illatával bírnak majd. 

A Teenage Mutant Ninja Turtles vagy a különleges, limitált kiadású kontrollerek rajongói részt vehetnek egy nyereményjátékban, amiben "korlátozott számban" lehet megnyerni az eszközöket. Az érdeklődőknek csak annyit kell tenni, hogy augusztus 13-ig követik az Xbox Game Pass Twitterét, és retweetelik a nyereményjáték posztját.

Mindenki tegye fel a kérdést magában: szükségem van nekem erre? 

1.
1.
Sz0ty1
Sziasztok! Nekem a kovid óta fulltökmindegy milyen szaga van. A dögkútba is lemászok gond nélkül... Veszek is ebből egy raklappal. Jó, ha van a háznál egy-két ilyen létfontosságú kütyü.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...