Meglepő együttműködést jelentettek be a Final Fantasy Fesztiválon

  • Írta: osan
  • 2023. július 30.
  • Hír
Link másolása
Yoshi-P, a Final Fantasy XIV rendezője, a show keretein belül leleplezte, hogy a játék kollaborál a Fall Guysszal. Egy olyan crossover ez, amelyre kevesen számítottak.

A Final Fantasy híres a minijátékairól, gondoljunk csak a Fort Condorra, a hetedik rész felújított változatából, vagy a klasszikus Chocobo futamokra. A legújabb kihívásokkal teli őrület pedig a Fall Guys világából érkezik. Sok konkrétumot még nem tudunk, de az biztos, hogy az FFXIV karaktereivel a színes free-to-play játék jól ismert pályáin fogunk ügyeskedni. Ugyan, még nincs megjelenési dátuma a minijátékoknak, de a játék centrumában és kaszinójában, a Gold Saucerben megtalálhatjuk majd őket, amint elérhető lesz a 6.5x-es frissítés.

A Fall Guys is megkapja a maga FF adagját. Nyolc Final Fantasy inspirálta kosztüm érkezik a játékba, többet között Alphinaud, Goobue és Namazu kinézete is. Emellett különféle emóciókat és ünnepléseket is kapunk. Augusztus 22-én debütál a Warriors of Light Fame Pass, aminek segítségével bezsákmányolhatjuk a kiszemelt kosztümünket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...