Már tölthető a God of War magyar szinkronja

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Elérhetővé vált a játék PC-s verziójához a rajongói szinkron mod, amelyben ismert színészek szólaltatják meg az ismert, ikonikus karaktereket. A mod teljesen ingyenes, mégis minőségi munka.

Ma reggel 8:00-tól letölthető a 2018-as God of War magyar szinkronja erről az oldalról. A mod kizárólag a PC-s verzióhoz elérhető, a Steamen és az Epic Game Store-os verziókkal is kompatibilis, és egyelőre úgy fest, hogy nincs rá esély, hogy hivatalosan is bekerüljön a PlayStation verzióba. Az alábbi videóban megismerkedhetünk az egyes karakterek magyar hangjaival:

A SzinkronSarok csapatának ez már a harmadik befejezett projektje, a Resident Evil 2 Remake és a Mortal Kombat Aftermath elkészülte után Kratos és Atreus kalandjainak adtak magyar hangot ismerős magyar szinkronszínészek segítségével. A mod teljesen ingyenes, azonban ha úgy érezzük, hogy támogatni szeretnénk a csapatot, azt PayPalon és Patreonon is megtehetjük, ha pedig nem szeretnénk lemaradni az új projektekről sem, akkor érdemes a Discordjukra vagy a Facebookjukra is ellátogatni.

8.
8.
crytek
#5: Konzolra te sose tettél fel ilyet.. szóval ezen semmi meglepődni való sincs.
Kolzolra csak akkor tudsz bármit mokolni ha törten veszed vagy magadnak mokoltad..eredetire te semmit nem fogsz soha magyarítani. Simán megoldható lenne ,de ahhoz a konzoloknak nyíltnak kéne lenni ami = 0 day warezzal azt meg egyik konzolcég se akarja..
7.
7.
Darkenkhal
A srác hangja rendesen idegesítő...tipik disney agyölő mint a : "de miért" srác...
6.
6.
Chdz
#5: Az cikkben írják, hogy csak PC.. Nem is tudom mit néztek.. :D
5.
5.
Duka Zoltán
Ez csak pc-n megy konzolon nem működik.
4.
4.
MikeHock
Na, ez tényleg minőséginek tűnik, bár semmit nem nézek szinkronnal, de gratula hozzá!

Törtei Tünde pedig nagyon tehetséges művésznő. :)
3.
3.
chris8800
#1: hi. minden verzióval megy a szinkron? thx. üdv.
2.
2.
chris8800
hi. minden verzióval megy a szinkron? thx. üdv.
1.
1.
DarkLord
Tényleg korrekt munka lett. Amik nagyon el lettek találva az Brok, de még Sindri is nagyon hozza az eredetit. Kratos is a legjobb lett, amik közül lehetett választani a Boy hangja nekem nem adja, de ami 100% az Baldur, az tényleg nagyon durván ugyanaz, mint az eredeti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...