Az Imagine Dragons hivatalos dalt adott ki a Starfieldhez

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután már Magyarországon, a Sziget Fesztiválon is tiszteletüket tették, úgy döntöttek, hogy megkoronázzák a szezont és kiadnak egy hivatalos dalt a Starfieldhez.

Az Imagine Dragons egy X-posztban számolt be arról, hogy a mai naptól már elérhető a daluk, amit egyenesen a Starfield videójátékhoz szereztek. A bejegyzésben leírták, hogy a szám címe a Children of the Sky és a legtöbb zenei platformon már elérhető. "Életünk nagy részében a Bethesda Studios játékaival játszottunk, így megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhattunk ezen a dalon. Hallgassátok meg és nézzetek bele a dalszöveges videóba a YouTube-on." - olvashatjuk a banda hivatalos X-oldalán

A Starfield már régóta ontja magáról a különböző promóciós anyagokat, sőt a Gamescom nyitóeseményén még egy élőzenés trailer-bemutatót is kapott, de már nem sok van hátra az igazi megjelenésig. A Starfield 2023. szeptember 6-án jelenik meg Xbox Series X/S konzolokra és PC-re. Addig pedig be kell érnünk azzal, hogy hallgathatjuk az Imagine Dragons - Children of the Sky című albumát. 

10.
10.
sasncore
#8: A szakállas bu...it?
9.
9.
Spazz Maticus
#8: Pont ezt akartam írni...XD
8.
8.
_Giskard_
Az Euróvizilós dalfesztivál legszebb pillanatait idézi meg a hangzásvilág.
7.
7.
hedzsooo
Hogy a dalhoz is szoljunk vmit ugye: szerintem jo lett, kellemesen cseng, szovege sem rossz. :)))

Mondjuk magarol csak a "Children of the sky"-rol a Skyrim ugrott be egybol, sza'l roviden tenyleg teljesen jo lett, johet is vegre nekunk a Sci-Fibe ultetett Skyrim! :D
6.
6.
zoli12i
#3: Engem pont nem érdekel, hogy milyen pozitív/negatív sikereket fog elérni.
Az zavar, hogy bárhova kattintotok ez a játék jön szembe. És ilyen hírekkel, hogy összevesztek a menü kinézetén, az egyik fejlesztőknek hasmenése volt, liveaction trailer, zene szám jön hozzá, olcsó GP megszűnik miatta stb. blabla.
És ilyen napi 3-4 hír vagy egy hónapja lassan.
Ha nem egy Bethesda játék lenne még meg is érteném. De Fallout76 és Redfail után ?
5.
5.
Kamukaze
#4: Biztosan örült is Buksinak :D
4.
4.
delphijos
#3: Az ég világon semmilyen érdek nem fűz a játékhoz, nem nekem készül, de drukkolok hogy jó legyen, és akik várják, azok élvezzék a játékot. Ha reklámoznak valamit, az is oké. De ezeket a semmitmondó sz@rokat én se szeretem. Ha már a játékról nincs hír, akkor legyen egy olyan hogy “a Starfield egyik programozójának a gyereke kapott egy kutyát”.
3.
3.
Kamukaze
#1: Ha bejön neki, akkor örülök(örülünk) ha meg nem, akkor egy újabb pofáraesés. De neked meg a hozzád hasonlóknak az ilyen dolgok miért fájnak?
2.
2.
Lorthirash
#1: Hogyne mert ezen áll vagy bukik kb a microsoft generációja ha ez nem sikerül jól az nagyon nagy probléma.
1.
1.
zoli12i
Hányinger már ez a hype körülötte!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...