Pete Hines szerint tíz év múlva is játszanak majd a Redfallal

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda kiadásért felelős vezetője szerint a Game Pass örök, és akik tíz év múlva csatlakoznak majd be a szolgáltatásba, azok is játszani fognak a vámpíros játékukkal.

Hogy Pete Hines mit vett be a GamesIndustry.biz-zel készült interjúja előtt, azt nem tudni, azonban rendkívül érdekes esettanulmány lehet belőle. A szeptember 1-jén megjelent beszélgetésben főleg a Starfield és a Bethesda fejlesztési filozófiája állt a középpontban, azonban nem meglepő módon a Redfall is szóba került, mint az év legnagyobb xboxos bukása, de ha a teljes videójáték ipart nézzük, akkor sincs sok kihívója ezért a patinás címért.

Hines természetesen igyekezett megvédeni a játékot, meglátása szerint alapvetően szórakoztató címről van szó. Ezzel még önmagában nem is lenne probléma, azonban okkal szaladhat fel az ember szemöldöke, amikor a Fallout 76-ot mint pozitív példát hozta fel, ami egy "remek játék lett" a rajt utáni javításoknak köszönhetően.

Belsős fejlesztőként a Game Pass számukra az igazi célplatform, így a játékaikra is úgy tekintenek, hogy azok évek múlva is elérhetően lesznek majd ott. Mivel véleménye szerint "a Game Pass örök", így aki tíz év múlva csatlakozik majd be a szolgáltatásba, az is játszhatja majd a Redfallt és a Fallout 76-ot.

Lehet, hogy ez így van, azonban egyik félkész, bukott játékot hozni fel bezzegpéldaként a másikra úgy, hogy mindkettő teljesárú címként jelent meg és a Fallout 76 is még messze van attól a szinttől, hogy jónak nevezhessük, sokat elárul a cég hozzáállásáról. Tény, hogy a Game Pass nem fog tartalom nélkül maradni, az más kérdés lesz, hogy ha több Redfallt és Fallout 76-ot kapunk, meg fogja-e érni egyáltalán az árát.

8.
8.
gegory
Szerintem készül valami. Lehetséges, hogy akkora zakó volt és arc vesztés a M$-nek, hogy még bele tol egy kisebb összeget, hogy egy rendes fejlesztő csapat rendbe tegye és felturbozza a cuccot és most ezt kotyogta el...vagy szimplán egy másik bolygón él XD
7.
7.
vanpear
#6: Jogos. Mondjuk ezt nem mondta, hogy játszani fognak a Redfall-al 10 év múlva. Csak annyit mondott, hogy benne lesz a Game Pass-ba.
6.
6.
norbi27
#5: Ott a linkje az interjúnak...
"There will be people ten years from now who are going to join Game Pass, and Redfall will be there."
5.
5.
vanpear
Szerintem a Starfield-el kapcsolatban lett kijelentve és nem a Redfallal.
4.
4.
norbi27
Ugyan már. Coop játékmódra kihegyezett game és 10-en (!) játszanak vele jelen pillanatban, valószínűleg ők is game passban. Nem éri meg fenntartani, szerintem 3-4 év múlva megy a levesbe.
3.
3.
hedzsooo
Mindig akadnak megszallottak, barmilyen cimrol is legyen szo... XD
2.
2.
crytek
10 év múlva sok új gamer lesz így nem butaság amit mondott.
Red Dead 1 is öreg és mégis ma is veszik mikor kiadták ps4/ps5-re is..Szóval ember mindig lesz aki tolja majd vagy csak ránéz hogy milyen lett.
1.
1.
zoli12i
Ezeket nem kéne hagyni nyilatkozni! Kb. mint az EA-s és CDPR-es arcok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...