Az EA fejese szerint nagyon izgalmas projektek készülnek a Respawnnál

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Andrew Wilson szerint izgalmas, bejelentés előtt álló projektekre utalt egy konferencián, és elismerte, hogy nagyon jó üzletet csináltak a Respawn Entertaiment felvásárlásával 2017-ben.

Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson a minap a Goldman Sachs Communacopia & Technology konferencián méltatta a Respawn munkáját az Apex Legends és a Star Wars Jedi-sorozaton, majd hozzátette, "még több izgalmas projekt" készül a csapat háza táján.

Mint ismert, az EA 2017-ben vásárolta fel a Titanfall fejlesztőjét potom 455 millió dollárért, és azt maga Wilson is bevallotta, hogy a Respawn akvizíciója volt "az iparág egyik leghihetetlenebb felvásárlása".

"Ők egy hihetetlen csapat és hihetetlen értéket teremtettek nekünk és a részvényeseinknek, és minden bizonnyal az Apex- és a Jedi-sorozattal a világ játékosai számára. És képzeljék el, vannak más dolgok is a Respawnnál amitől nagyon izgatottak vagyunk, és amikről még nem beszélhetünk.".

Egy májusi interjúban a stúdió vezetője, Vince Zampella elárulta, hogy egy nagyon kicsi csapat a stúdión belül már egy új IP-t készít, bár már a fejlesztés nagyon korai szakaszában vannak. Őket a Titanfall 1 és 2 rendezője, Steve Fukoda vezeti.

A Star Wars Jedi-sorozat rendezője, Stig Asmussen pedig mindenképp trilógiában gondolkodik, már el is kezdték toborozni az embereket az esetleges harmadik részhez. Ezen kívül a Respawn legalább két Star Wars-játékon is dolgozik. Az egyik egy belső nézetes lövöldözős anyag lesz, amelyen a LucasArts egykori veteránja és a Medal of Honor társalkotója, Peter Hirschmann bábáskodik. A másik egy stratégia lesz a Bit Reactor csapatával közösen, amit az XCOM-ot és a Civilizationt elkövető Firaxis Games veteránjai alapítottak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...