Tovább csúszik a free-to-play XDefiant

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 12.
  • Csúszás
Link másolása
Konzoltanúsitási problémák miatt mégsem jelenik meg a korábban tervezett időpontban a Ubisoft ingyenes lövöldéje. Mark Rubin szerint hamarosan újra benyújtják a kérelmet, és akkor már reménykedhetünk a premierben.

Sajnos mégsem jelenik meg a tervezett nyári időpontban a Splinter Cell-, Ghost Recon- és The Division-karaktereket felvonultató 6v6-os lövölde. A kiadó szerint az Xbox és a PlayStation tanúsitási problémái matt csúszik az XDefiant.

Mark Rubin ügyvezető producer a hivatalos honlapon közzétett bejegyzésben elárulta, hogy július végén elindították ezt a folyamatot a Microsoftnál és a Sonynál a konzolos verziók esetében, és az első eredmények nem passzoltak. Akkor rájöttek, hogy több munkájuk van a játékkal, mint amire számítottak. Ha ezen átmentek volna, augusztus végén megjelent volna az XDefiant. Az utolsó 3-4 hét során a problémák megoldására koncentráltak, majd benyújtják újra a kérelmet a konzolgyártók felé.

Rubin hozzátette, hogy számos forgatókönyv lehetséges, miután a következő két hétben elküldik a játékot bevizsgálásra. Ha tisztán átmegy, szeptember közepe-vége felé esedékes a premier, de ha még van mit kijavítani a játékon, akkor csak október elején-közepén számíthatunk a végleges változatra.

Ez már nem olyan sok idő, és érdemes is várni a játékra, hiszen a bétával töltött tapasztalatok alapján olyan vegytiszta élményt kapunk, ami a korai Call of Dutykra volt jellemző, a manapság sokat szidott képességalapú partnerkereső rendszer (SBMM) nélkül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...