Kiszivárogtak a PlayStation Plus Extra szeptemberi játékai

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 12.
  • Pletyka
Link másolása
Ezúttal is idő előtt kiderültek a PlayStation Plus katalógusába bekerülő játékok, köztük a Nier Replicanttal és a 13 Sentinel: Aegis Rimmel. De van még itt a tarsolyban sok már érdekes cím is.

Szinte már megszokott, hogy minden hónapban a Sony bejelentése előtt megtudjuk, milyen játékokra számíthatnak a PlayStation Plus felhasználók az aktuális hónapban. Ezúttal is Billbil-Kun szállította az infókat, amik holnap, azaz szeptember 13-án válhatnak hivatalossá.

Elsőnek ott van a klasszikus RPG remake-je, a Nier Replicant ver.1.22474487139..., ami a Nier Automata sikere után megismertetheti az eredeti játékot a közönséggel. A másik cím egy stratégia/vizuális novella hibrid, a 13 Sentinels: Aegis Rim. Szintén a PlayStation Plus Extra felhozatalát képezi majd Star Ocean: The Divine Force, a sorozat legutóbbi darabja.

Ami az Extra és a Premium tagsághoz jár, az a Civilization VI és a Sniper Ghost Warrior Contracts 2, illetve a népszerű puzzle anyag, az Unpacking. A szeptember első PS Plus játéka, a Saint's Row már kiszivárgott ugyanezen a forráson keresztül. Várjuk a hivatalos bejelentés a többi játékkal együtt.

4.
4.
crytek
#3: Akkor majd a Forbidden West után ránézek majd arra is valóban igaz-e
3.
3.
DragonBleacPiece
#2: a nier replicant egyáltalán nem nehéz, nem soulslike meg semmi ilyesmi csak sima sztori orientált akció-rpg mint pl a nier automata is (robotos-androidos dilemma), fasza irányítással és mozgással

2.
2.
crytek
Tény hogy nem ezzel a hónappal kezdődik az "azért drágítunk, hogy nagyobb címek kerülhessenek az előfizetésbe" dolog.
De 36k egy évre még mindig ultimate megérős. Akit érdekel nem sír hanem cselekszik és felpumpálja a 36 ezressel a csomagját évekre. De a későbbi emelt ár az havi 4500 is rettentő olcsónak számít.

Részemről ez a hónap:

Unpacking boxon (kimaxolva)
Nier Replicant tetszik de nekem játszhatatlanul nehéz így skip
Sniper az mindegyik része jó így azt tolom majd. (Kár hogy nem boxra jött.)
1.
1.
zozo76hun
Eleg gyenge. Ez nem nagyon gyoz meg hogy a jovore, ev kozben lejaro ps-premium utan UJRA elofizessek a rendesen/vastagon megemelt aron... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...