Unpacking PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE

Pakolgatás pihentető jelleggel.

Az Unpacking nyerte el a The Game of the Year-díjat a hétvégi Indie Live Expón

A 2022-es téli Indie Live Expót december 4-én rendezték meg, és az erős mezőny ellenére az Év Játéka-díjat a relaxáló Unpacking nyerte el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, szokásunkhoz híven listába szedtük a következő napokban bemutatkozó játékokat és filmeket. lLássuk hát a legfrissebb termést!

Dátumot kapott a playstationös Unpacking

Az Unpackingben nincs sok dolgunk: kapunk egy csomó dobozt és azok tartalmát kell a helyükre pakolnunk a kijelölt szobákban. Nem siettet semmi, nincsenek rossz megoldások, a lényeg, hogy játsszunk – hamarosan PS-en is.

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.

PlayStationre tart az Unpacking

Hamarosan a PlayStation-tulajdonosok is elmerülhetnek a pixelgrafikás pakolászás szépségeiben, a tavasz folyamán ugyanis a Sony konzoljaira is megjelenik a nagy sikerű Unpacking.

Óriásit tarolt az Inscryption a GDC Awardson

Jelenleg is fut az idei Game Developers Conference, ahol ismét kiosztották az elmúlt év legjobb játékainak szánt díjakat. A mostani favorit az Inscryption lett, ami nem csupán a GDC Awards, de az IGF Awards fődíját is elnyerte.

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

Unpacking - a költözés is lehet szórakoztató

Akinek volt szerencséje a költözéshez, az jól tudhatja, hogy a pakolásnál kevés frusztrálóbb tevékenység van. Erre cáfol rá az Unpacking, hiszen a végtelenül relaxáló játék lényege az, hogy kipakoljuk a cókmókunkat a dobozokból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha novemberre érezhetően ritkulni fog a játékkínálat, érkezik majd néhány zsíros darab ebben a hónapban is. Szokásunkhoz híven összeszedtük a következő napok termését, lássuk őket!