Valami készül a Titanfall háza táján

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 18.
  • Pletyka
Link másolása
A játékot készítő Respawn a legutóbbi Apex Legends frissítés leírásában egy érdekes nyomot hagyott, ami egyből spekulációra késztette a Titanfall-rajongókat.

A Titanfall 2 megjelenésekor is népszerű volt, azonban igazán átütő sikert nem tudott elérni. Ettől függetlenül egy lelkes rajongótábort szedett össze az évek alatt, aminek köszönhetően a játék multija a mai napig aktív - a napokban egy váratlan frissítéssel újra helyretették a szervereket is. Bár a Respawn azóta a free-to-play Apex Legends-re összpontosítja a legtöbb energiáját, nem engedték el teljesen a Titanfall 2 kezét sem.

Mint kiderült, tervben volt a harmadik rész is, azonban azt elkaszálták, és annak egyes elemeit beépítették az Apex Legendsbe. A játék legutóbbi patch note-jának a végén azonban egy érdekes üzenet olvasható:

"Incoming Transmission…. Subject: Nessie….

1394521200

1477638000

1549267200"

Nessie itt egyértelműen a Titanfall és az Apex Legends kapcsolatára utal, mivel a két játék egy univerzumban játszódik, és mindkettőben előbukkan a plüss. A számsorozatok már trükkösebbek. Mindhárom egy UNIX időbélyegző, amelyek a Titanfall, a Titanfall 2 és az Apex Legends megjelenési dátumát jelölik. A korábbi hír, miszerint valami készül a Respawn Entertainment háza táján, és ez az újabb kapocs, akár azt is jelentheti, hogy mégis készülőben lehet egy Titanfall-játék? Mondjuk a Titanfall 3? Egyelőre persze ez még csak spekuláció, de egy biztos: mi örülnénk neki!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...