Kiszivárgott a Bethesda játékainak megjelenési ütemterve

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 19.
  • Pletyka
Link másolása
Ezúttal is a Microsoft kontra FTC bírósági dokumentumaiból szivárgott ki egy rakás bejelentés előtt elő játék, köztük az Oblivion és a Fallout 3 remasterével, illetve a Dishonored 3-mal.

Amint azt a Wario64 közzétette, a kiszivárgott bírósági dokumentum a ZeniMax egyik régebbi megjelenési ütemtervét mutatja be. Néhány nagy címről azóta már tudunk, ez a Starfield és a The Elder Scrolls VI, ám van egy maroknyi olyan anyag is, amiket hivatalosan be sem jelentettek.

Ezek alapján végre trilógiává bővül a Dishonored, de folytatást kap a Ghoswire Tokyo is, érkezik a Doom Year Zero, de remasterelik a Fallout 3-at és az Obliviont is. Nem tudni még, hogy ezek közül végül melyik játék látja meg a napvilágot és melyik tűnik el a süllyesztőben, ám túlságosan is jelentős címekről van szó, a Microsoft tuti tervez velük a közeli jövőben.

Szintén az USA Kereskedelmi Bizottságának benyújtott dokumentumból derült ki, hogy a The Elder Scrolls VI szinte biztosan nem jön PlayStationre, amikor 2026-ban vagy azután végre megjelenik. Ennél korábban tehát nem érdemes várni a Bethesda szerepjátékára Xboxon és PC-n.

12.
12.
markoci555
csak a szokásost tudom mondani, gratulálok, hogy sikerült megint egy olyan játékot elővenni, aminek nem kell a remaster, leszarva a régebbi részét, amire ráfér
11.
11.
crytek
#8: Akkor meg simán csak rá kell lépni a mai kontsans utvonalra amit a nagyok csinálnak évről évre részről részre... copy paste + reskin + új story = new game
10.
10.
Robilluma
Jó kis schedule... :/ Minden 2 év csúszással jön?
Nem valami veretes tényleg. Talán a MachineGamestől az Indiana Jones jó lesz.
9.
9.
Duka Zoltán
Ezt a doomot nem kéne erőltetni szerintem, a doom 2-3 volt jó. A doom 2-őt kéne mai grafikára húzni, és egy halom rengeteg enemy-s wadokkal lehetne tolni rtx-be brutal waddal egybe.
8.
8.
norbi27
#5: A fejlesztőcsapat 70%-a lelépett a Redfall launch-ig. Most már tök mindegy mit akarnak csinálni, ez már nem a korábbi sikeres single címeket fejlesztő team.
Ettől persze még lehet jó egy új game-jük.
7.
7.
crytek
#6: Nem ők adták ki hanem a MS aki az arcane névben hitt vakon.
Hidd el a dishonored 3-at már figyelni fogják és ha kell csusztatják vagy tolnak bele még pénzt hogy ne legyen fiaskó (bár mivel egyik dishonored se volt gáz ez kizárt is)
6.
6.
delphijos
#5: Már ne is haragudj, de ezek egy fejléesztőnél mitől vaid érvek arra ha valami nem jó ?
"jó, jó, szar lett, de nem is akartuk megcsinálni". Megcsináltátok, és kiadtátok nem ? Ez nem érv.
5.
5.
crytek
#4: Dishonored egy single game amit akartak is csinálni.. a redfall meg egy coopos moka akart lenni sokáig támogatott tartalommal ráadásul nem is akarták elkészíteni..
Szóval ennél szarabb összevetést nem is lehetett volna még akarva se felhozni
4.
4.
wolfwarrior
Dishonored 3?!, aww yeah.... várjunk arkane legutobbi játéka a redfall volt... aww shiet
3.
3.
zoli12i
Nem egy veretős lista. Ennek a fele kapásból csúszott vagy éppen csúszik. Fallout 3 remastered ? lol
2.
2.
crytek
Dishonored 3 navégre!
Most toltam le a Quake 4-et nemrég.. sajnálom hogy le se sz**ák azt és nem lesz egy új single része.
1.
1.
xanatos0911
Hat a Wokefiled bebizonyitotta, hogy szamomra mar egyaltalan nem varos a TES 6. Nekem biztos nem kell meg egy gagyi, lelketlen, progressziv pc szimulator.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...