Japán játékokkal erősít a Game Pass

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Like a Dragon-sorozat friss részei még az idén bekerülnek a Microsoft előfizetésébe, de más címek is érkeznek Game Passbe a szigetországból, sőt van olyan is, ami még ebben a hónapban!

A Tokyo Game Show keretein belül megtartott Xbox-os bemutató nem hozott igazán nagy újdonságokat, a belső fejlesztésű címek közül is főként a kiegészítőkre szorítkoztak. Ennél érdekesebb volt a Game Passbe érkező címek listája, amit kapásból a Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy nyit szeptember 26-án, míg októberben a Mineko's Night Market lesz elérhető az előfizetőknek. Két Like a Dragon-játék is bekerül a Game Passbe: a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name a november 9-i megjelenésekor, a Like a Dragon: Ishin! pedig még valamikor 2023-ban. A jövőre érkező Like a Dragon: Infinite Wealth kapcsán nem hangzott el ígéret arra vonatkozóan, hogy bekerülne Game Passbe, azonban egyáltalán nem kizárt.

Jóval távolabbi megjelenések kapcsán is kiderült, hogy mely címek kerülnek majd be megjelenésükkor a Microsoft gyűjteményében. 2024. április 23-án érkezik a Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, ami a Suikoden-sorozat szellemi örököse lesz. Bónusznak tekinthető, hogy megjelenik Xbox-konzolokra az Octopath Traveler II is valamikor a jövő év elején, egyelőre erről a címről sem tudni, hogy bekerül-e a Microsoft katalógusába.

3.
3.
Hoki György
Az Ishinnel jó ideje szemezek, ez jó hír - az kevésbé, hogy a stream tanulsága szerint vége a Yakuza sorozatnak ahogy ismerjük, de inkább legyen egy normális lezárás, mint elsatnyulás.
2.
2.
crytek
Remélem azért lesz majd valami jó is ami igazán érdekel. Vagy ha nem akkor ps plus pörög majd ahogy szeptember - októberben is az most a nyerő
1.
1.
Doomsayer
Ez zsír jó hír, ennek örülök :)

Kösz <3 Phil <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...